Hogy beszéljem le erről a bátyámat? Nagyon fontos! 16/L
Az egyik roma osztálytársam kikezdett velem, megszorította a kezemet, és fogdosta a fenekemet.
A bátyám bosszút akar állni holnap.
Félek ,hogy a romák megfogják késelni a bátyámat!!!
Engem tuti nem tudtánál lebeszélni az én húgom helyében !!!!
bár nem is mennék neki 1. csak szólnék h nem kéne ha folytatja gondolom kitalálod ....:D
Mélyen tisztelem a bátyádat, ezt most halál komolyan mondom! VÉGRE valaki, aki oda mer állni, nem csak a szája nagy, hanem tenni is mer valamit. Így kell csinálni, és kellene mindenkinek.
Ne aggódj, nem fogják megkeresni bátyádat, tudni fogják, hogy ő erősebb, ő oda mer állni, vele nem lehet g.cizni. Hidd el tudom, unokatesóm fegyőr egy börtönben, tudnék mesélni.
Én csak annyit mondok: HAJRÁ BRATYÓ!:D
23N
17:59
De annyira féltem a bátyám. :(
18:01
Igen, de akkor majd hívja a haverjait a bátyám ellen.
Ne aggódd túl a dolgot! Örülj, hogy megvéd. Az előttem szólónak igaza van, a romák addig hangosak, és addig bátrak, amíg nem akadnak emberükre. Amint ellenlépést látnak meghátrálnak. Amúgy szerintem bátyád értelmesen fogja intézni. Engedd, had védjen meg.
Ha egy nem roma tette volna ezt veled, most nem aggódnál gondolom. Az ember az ember, az Ő reakciója se lesz más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!