A barátnőm sovány, és még fogyni akar. Hogy beszéljem le erről?
12éves,157centis 43 kilós sovány lányról van szó.volt orvosi vizsgálat is és azon is mondtaák hogy milyen sovány,és hogy ennie kell rendesen.Ma beszélgettünk,és még így sincs megelégedve meagával,pedig oyan lapos a hasa és oylan pálcikák a lábai.azt mondta hogy még fogyni akar.mondtam neki mennyire hülye,hogy ő még fejlődő szervezet,és majd nézheti hogyha anorexiás lesz,ő meg mondta hogy nem érdekli:/ nemtudom lebeszélni róla,de nem akarom hogy ilyen legyen.szeretném ha hízna kcsit de ő hallani sem akar erről.Mit tegyek??
(bocsi a helyesírási hibákért,csak gyorsan írtam)
Beszélj a szüleivel, vagy mondd el az osztályfőnöknek, hogy ő vegye fel a kapcsolatot a szülőkkel ezügyben. Ha jól értem, te is gyerek vagy, gyerekként nem tehetsz túl sokat azon kívül, amit már megtettél, hiszen ahogy írod, rád nem hallgat.
Egyébként szép tőled, hogy így figyelsz másokra és okos is vagy, hogy tudod, hogy ez nem jó így neki! :)
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!