A lányom miért nem mutatja meg nekem a rajzait?

11-es olvasd el ujra amit írt. A lánya miért nem mutatja meg neki a rajzait. Ez volt a kérdés.
Az anyjának mindig megmutatja neki nem ergo ő az apja. 🤦

Szerintem ha nem vagy egy kritizáló ember, lehet az ellentettje a gond. Ezt te tudhatod.
Nekem édesapám mindig ajnározott. És volt hogy pont azért nem számoltam be neki egy két dologról mert úgysem az őszinte véleményét mondta volna.
Ha sokat dícséred nem azt mondom hogy szóld le, de dícséret helyett pl kérdezz rá dolgokra. Mintha érdekelne hogy mit milyen megfontolásból csinált.
Pl:
Nagyon tetszik ez a szinvalasztas, érdekes lenne így is, úgy is… hogyhogy ezt a szint valasztottad stb (nyilván ennek egy pozitív hangvétele legyen, ne lenéző :D )
De ezt csak akkor ha tényleg te is egy “a lányom a legtökéletesebb” apuka vagy :)

Én azért nem mutogattam egy idő után a rajzaimat, mert annyi volt a válasz, hogy "aha, jó lett", "ügyes vagy", "szép", úgy, hogy oda se néztek, vagy épphogy ránéztek, vagy méterekről nézték meg, ahogy nem is látszódik....
Aztán volt, hogy próbáltam egy híres embert rajzolni, majd megkérdezte apám, hogy az ugye nem ő.
Aztán ezekutan talán ha évente 1x rajzolok valamit...
Szóval, ha esetleg mutat valamit, akkor mutass több érdeklődést, akár látszólagos is, de mondj többet a "szépnél", nézd meg közelebbről.
Érdeklődj te is, de ne erőltesd. Esetleg lepd meg művéaz dolgokkal.

Kérdező írd már válaszba hogy te vagy az apa mert nekem meg privatban irt az egyik valaszolo hogy biztos LGBT-s. 🤦
Majdnen azt írtam hogy LGT= Locomotive GT 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!