Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A lányom miért nem mutatja...

A lányom miért nem mutatja meg nekem a rajzait?

Figyelt kérdés
14 éves, jó a kapcsolatunk, nagyon közel állunk egymáshoz. Az anyjának mindig mutogatja, hogy miket alkotott, kikéri a véleményét, de nekem még a kész műveket se mutatja meg. Ez miért van így?
2022. jan. 22. 20:23
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
99%
Volt már, hogy leszóltad a rajzát? Vagy elkezdted kritizálni, hogy mit kellett volna másképp rajzolnia?
2022. jan. 22. 20:33
 2/54 A kérdező kommentje:
Nem volt ilyen
2022. jan. 22. 20:35
 3/54 anonim ***** válasza:
99%
Lehet, fél hogy neked nem fog tetszeni, ezért inkább meg sem mutatja. Kérdezz rá, vagy mond meg hogy egyszer mennyire örülnél ha láthatnád milyen szépet rajzolt.
2022. jan. 22. 20:46
 4/54 anonim ***** válasza:
100%
Igen, te kérd meg, hogy szeretnéd látni. Aztán nagyon dicsérd meg :)
2022. jan. 22. 20:50
 5/54 anonim ***** válasza:
66%
3.as vagyok. Az kimaradt, ha kérésre se akarja kérdezd meg miért. Ha még így sem szeretné ne erőlködj, 3-4 naponta vagy hetente kérdezz rá újra. Nehéz elnyerni a bizalmat ilyen művészeti téren.
2022. jan. 22. 20:53
 6/54 anonim ***** válasza:
100%
Imádom apámat, ő is engem, azonban ő olyan ember, aki "nem kritizálni akarlak, csak mondom...". Nem feltétlen rajzban, más egyébben csinálhattad vele, hogy nem leszóltad (legalábbis szerinted nem szóltad, nem kritizálásnak akartad), "csak mondtad"? De nem kell véletlenül vagy direkt kritizálnod, hogy ne akarja megmutatni. Talán gondol rólad valamit, nem feltétlen rosszat, csak pl: nem szereted a hercegnőket, ő viszont mindig azt rajzol. De az is lehet, hogy érzelmi háttere van a rajznak, mit tudom én, az első szerelem, és az ilyen csajos dolgokat a világért sem veled beszélné meg, ha ott lyukadnátok ki véletlen, hanem az anyjával.
2022. jan. 22. 21:04
 7/54 anonim ***** válasza:
92%

"3-4 naponta vagy hetente kérdezz rá újra"

Ez a legjobb módszer arra, hogy SOHA ne mutassa meg, amit rajzol!

2022. jan. 22. 21:09
 8/54 anonim ***** válasza:
75%
Én a helyedben rajzolnék valamit és kikérném a lányom véleményét, és úgy alakítanám, hogy amit magyaráz nem értem, mutassa meg rajzolja le, és akkor máris oldódik.
2022. jan. 22. 21:24
 9/54 anonim ***** válasza:
11%

14 éves a lányod, de csak az anyjának mutatja meg a rajzait, neked nem.

Velem van a baj, hogy nem értem ezt a mondatot???

2022. jan. 22. 21:33
 10/54 anonim ***** válasza:
94%
Kilences, ezen mit nem értesz? xd
2022. jan. 22. 21:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!