Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A lányom miért nem mutatja...

A lányom miért nem mutatja meg nekem a rajzait?

Figyelt kérdés
14 éves, jó a kapcsolatunk, nagyon közel állunk egymáshoz. Az anyjának mindig mutogatja, hogy miket alkotott, kikéri a véleményét, de nekem még a kész műveket se mutatja meg. Ez miért van így?
2022. jan. 22. 20:23
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak írtad, hogy 4 betűs szó, és ez nem ironikus hanem szarkasztikus és necces.
2022. jan. 23. 16:17
 42/54 anonim ***** válasza:
35%
Aláírom, hogy eltúloztam kissé. De ugyanakkor mindkettőnknek igaza van.
2022. jan. 23. 16:19
 43/54 anonim ***** válasza:
68%
39-es lépj már tovább. Volt egy válaszoló, aki benézte a szülők nemét, de tudod, hogy miért? Nem biztos hogy LMBTQ-s, hanem szimplán lehetett fáradt is, volt még egy valaki itt aki fáradtságában két anyát olvasott. A kérdéssel foglalkozz inkább, és ne az LMBTQ-val.
2022. jan. 23. 16:19
 44/54 anonim ***** válasza:
29%
43-as jól mondja, kussoljá má te homofób majom
2022. jan. 23. 16:23
 45/54 anonim ***** válasza:
34%
Pedig továbbléptem. A 42-es válaszom azt jelentette. 44-esnek meg franc tudja mi baja.
2022. jan. 23. 17:21
 46/54 anonim ***** válasza:
70%
Az a problémánk hogy a személyes sérelmeidet vetítetted ki egy olyan kérdésnél aminek semmi köze hozzá. Szegény apuka kérdezett egy kérdést és te az LMBTQ-s tapasztalataiddal válaszolsz. Miközben ő csak arra kiváncsi, hogy van-e tippünk hogy miért nem mutatja meg neki is a lánya a rajzait. Semmi köze az LMBTQ-hoz de írhatsz egy ilyen kérdést ahol megtárgyalhatnád ezt a problémádat. Érted mostmár?
2022. jan. 23. 17:29
 47/54 anonim ***** válasza:
0%
Én értelek. De a kérdésre válaszolva... Nem tudom, több oka is lehet. Bipolaritás, az anyját jobban szereti, egyéb...
2022. jan. 23. 17:32
 48/54 anonim ***** válasza:
57%
Bipolaritasnak mi köze ehhez? Semmit nem tudsz a kislanyrol. 🤦
2022. jan. 23. 17:40
 49/54 A kérdező kommentje:
Bocsánat, lemaradtam valamiről. Az LMBTQ téma hogy jön a kérdésemhez?
2022. jan. 23. 19:17
 50/54 anonim ***** válasza:
68%

49-es úgy, hogy valaki azt hitte vagy félreolvasta passz, nem is ez a lényeg, hogy két anyukája van a gyereknek. :')

És aztán jött a topic hogy nem lehet velük szót érteni egy másik válaszoló révén. Nincs probléma azzal, hogy elmondja a véleményét, a tapasztalatait, csak azt tegye egy saját kérdésnél, biztos többen fognak válaszolni rá. De azért nem kéne valakit homofóbozni, mert volt egy rossz tapasztalata, mert volt aki írta. Nem mellesleg nem arról írnak amiről kéne, és ez a probléma. De a te kérdésed merőben másról szól, és aki azt hitte, hogy 2 anyukája van a gyereknek,az nagyon fáradt lehetett, de az egyik válaszoló tippje hogy LMBTQ-s.

Nekem mindegy, de én próbáltam jelezni, hogy ez nem az a kérdés, alkossanak egy újabb kérdést a megfelelő kategóriában. Inkább válaszoljanak a kérdésedre, ha válaszolni szeretnének.

Szerintem nem lehet félreérteni amit írtál, de valószínűleg aki félreértette az lehetett nagyon fáradt is.

2022. jan. 23. 19:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!