Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A lányom miért nem mutatja...

A lányom miért nem mutatja meg nekem a rajzait?

Figyelt kérdés
14 éves, jó a kapcsolatunk, nagyon közel állunk egymáshoz. Az anyjának mindig mutogatja, hogy miket alkotott, kikéri a véleményét, de nekem még a kész műveket se mutatja meg. Ez miért van így?
2022. jan. 22. 20:23
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
100%
31-es semmi baj harmadjara ujra olvasva rajottem amit gyorsan javítottam is. Van hogy félreolvas valaszt az ember faradtan minek gyk-zunk? Mert izgi segíteni anonim még fáradtan os egy-egy érdekes kérdésnél, de volt még egy valaki aki 2 anyát olvasott fáradtan. Amugy van hogy én is elkezdem olvasni es egy-egy szo ami hasonlo a masikhoz felreolvasom es utana jot kacagok magamon mert ugy a kerdes abban a formaban vicces jelentesu. Aztan ujra olvasva rajovok hogy ja az nem az. Csak én hibáztam mert fáradtan reagáltam a privát megkeresésre. Ritkán válaszolok privátba leszoktam róla. Többször támadtak már le zaklató trágárok csak mert egy egy kérdésre válaszoltam es azota ugy döntöttem hogy csak ritka helyzetben válaszolok privátba.
2022. jan. 23. 08:43
 32/54 anonim ***** válasza:
100%
* is
2022. jan. 23. 08:44
 33/54 anonim ***** válasza:
100%
Én sem mutattam meg apának, mert ő... másképp viszonyult hozzá. Nem az őszinteségével volt baj sohasem, hanem a nyerseségével :D
2022. jan. 23. 10:24
 34/54 anonim ***** válasza:
89%

Amúgy a kérdés szempontjából nem tök mindegy, hogy két anyja van-e a kérdezőnek vagy nem?

Egy kamasz lány valamilyen okból nem akarja a rajzait megmutatni az egyik szülőjének. A válasz erre az, hogy nem szabad erőltetni, mert csak jobban bezárkózik. Ennyi. Ha amúgy jó a kapcsolatuk, más dolgokban tudnak kötődni, akkor koncentráljanak azokra.

2022. jan. 23. 11:44
 35/54 anonim ***** válasza:
21%

" A válasz erre az, hogy nem szabad erőltetni, mert csak jobban bezárkózik."

Hogy ez milyen irónikus... Nem kell megneveznem a példát, tudja úgyis mindenki.

2022. jan. 23. 14:20
 36/54 anonim ***** válasza:
100%

"Nem kell megneveznem a példát, tudja úgyis mindenki."

Akkor én nem vagyok mindenki, mert fogalmam sincs, mire gondolsz!

2022. jan. 23. 15:19
 37/54 anonim ***** válasza:
0%
Négy betű.
2022. jan. 23. 15:30
 38/54 anonim ***** válasza:
100%

37-es biztos, hogy nem olyan rajzokat rajzol a lánya khm. Ez már kezd necces lenni a kombinálásotok.

Egyébként ha netalántán művészeti suliban akar majd továbbtanulni, ember művészi rajzolása tárgyuk keretén belül az anatómia miatt, izmok és mozdulatok profi ábrázolása miatt ha embert rajzol majd ruhában, akkor tudniuk kell, hogy melyik izomcsoport hogy fordul, és ha rajziskolába tanul tovább, akkor fognak akt rajzokat is rajzolni, úgy, hogy egy modellt kell lerajzolniuk.

2022. jan. 23. 15:39
 39/54 anonim ***** válasza:
10%

Ilyenről szót sem ejtettem. Csupán az iróniát emeltem ki. Ugyanis olyan ****** módon tudják erőltetni a témát, aztán meg vinnyognak hogy utálat és elutasítás a részük. Nem az a baj, hogy másságuk van. Az a baj, hogy vég nélkül erőltetik. Szinte másról se szól minden csak "bu*****suk ezt. lesz******suk azt, szóljon minden az LGBT-ről! Elfogadást akarnak? Tegyenek érte!

2022. jan. 23. 16:05
 40/54 anonim ***** válasza:
12%

39-es vagyok

Kiegészítés: A másik fő gond az, hogy mindent bántásnak vesznek. Volt már olyan hogy megpróbáltam észérvekkel hatni. Higgadtan, nyugodtan, barátian. De sajnos nem. Benyögnek valami felsőbbrendűsködést, megy a letiltás és a cenzúra (komment töröltetése), mert a nem-LGBT véleménye fabatkát sem ér szerintük... Azért mondd már meg, ez normális?

2022. jan. 23. 16:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!