Lelkileg bántalmaz Anyum úgy, hogy felnőtt nő vagyok. Mit tegyek?
Egyedül nevelt fel, testvéreim már elkoltoztek, én vagyok a legkisebb. Nemrég szakítottunk párommal, most pedig elkezdtem a jogsit, illetve úgy döntöttem, szeretnék idén elkoltozni itthonról,szeretnek sajat lábra állni.. 3 éve dolgozok, elég jól keresek, egy olcsóbb albérletet fenn tudnék tartani. Továbbá ahogy szingli vagyok, több időt töltök barátnőimmel, elmegyunk kikapcsolodni (mozi, disco, edzés, stb.)
Viszont anyum egyik tevékenységet, sem a jogsit, sem a költözést nem pártolja. Konkrétan kijelentette, hogy egyedül életképtelen vagyok, illetve minek nekem jogsi, úgyse tudok majd vezetni, meg minek randizgatok, úgyse kellek senkinek, elhord mindennek, ha kiteszem a lábam a házból, kb úgy kezel, mintha tini lennék.. Ha megyek valahova, félóránként hívogat, hogy mikor megyek már..
Itthon egyébként beszallok mindenbe, segítek, fizetek számlákat és mégse jó semmi.
Kérlek, segítsetek, teljesen tanácstalan és kétségbeesett vagyok.. Ti mit csinalnatok?
27N
Nem akarlak letörni,de
1: olcsóbb albérlet már nem létezik.
2. Kocsira is gyűjteni kell, mert hiába a jogsi, ha nincs mint gyakorolni.
Anyád fél, hogy egyedül marad, vagy irányításmániás lehet, beteg amit művel. Például hogy fél óránként hívogat. Szerintem is titokban intézd a költözést, a többi majd meglesz!
Köszönöm a válaszokat!
5-ös: Szerencsére olyan hely közelében élek, ahol 60000-ért már jó állapotú albérletet lehet találni.
Kocsira meg jogsira már megvan a pénzem, + tartalék is van.
Sőt, nem közölni, egyszer csak arra döbbenjen rá, hogy üres a lakás, elvitted az összes cuccodat.
A legfontosabb!
Telefonszámot is megváltoztatni a költözés napján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!