Normális hogy ez bánt engem de a férjem lánya nem akar semmit tenni ebben az esetben?
72 Te is a gyakoriról másoltad ki a dolgozataid elemeit?
Ki tudja?Talán mi írtuk meg a szakdolgozatod is.😄
(Viccelek.)
Nagyon nem szeretem a párom exét A gyereke a saját lakásában azt tesz amít akar a falra. Szuverin joga. A mi otthonunkban ami közös vagyon senkinek nincs külön pénze benne.
Nem türnék meg ilyen képet azon én is fennakadnêk!Talán még a házasságomat is feladnám mert ott az exnek se képen se máshogy keresni valója nincs!
Különben nem kel neked ott sok idöt tölteni
1es telyesen igazad van.
Felnött azt tesz a lakásába amít akar.
Nem a az apja és a felesége lakását dekorálja Olvastam olyat is hogy valaki az új párja tudtával őriz képeket.Nekem furcsa én nekem soha ez nem jutott volna az eszembe elvált emberként.Pont vége mindenki megy a maga útján.
30A fő asztalnál ül a lány oldalán anyuka melette az új párja aztán apuka A felesége pedig abban a társaságban kap helyet ahol a barátok vannak.
Ez így igen helyes Ebben volt a saját húgom akít imádok
Kár hogy az EX kedvéért nem a kiszolgáló személyzetben kapott helyet.
A másik elvárja a feleség hogy a férje a múltját dobja el.Nem azt már eldobta mikor elvált. Itt szigorúan a házasságára az Exre és nem a GYEREKRE gondolok. Nem is értem egy ex mitől kéne az ex férj élete legfőbb koronája legyen csak azért mert gyereke van tőle
Ezzel lehet egy életre tulajdonnak tekinteni feltételeket szabni az egész életére és ha párja lessz ezek a szabályok rá is vonatkoznak.Persze ebből anyuka profitál
A gyereknek természetesen aki itt már nem gyerek felnött ember saját lakásában saját életével azt tesz amít akar.Azt tesz a falra amít akar és a vérszerinti szűlei is az elvált szülök maradnak.
Az apa párját nem köteles se szeresse se elfogadja
Csak akkor vissza felé sincs elvárni való.Megint csak a hugomat tudom felhozni kész cselédet csinálnak belőle amúgy meg kuss a neve.Rengeteg válaszolónak ez így tudom telyesen helyén való.A másik fêl érzései le vannak sz@rva hisz ő a második.Itt is lenne min gondolkodni!
Elvált szülök gyereke vagyok az esküvöm elött apám megkérdezte: anyámat meghívtam-e.Mivel apai nagyszűleim neveltek fel akik tíszteletre tanítottak mind két szülöm felé és tudtam hogy apa milyen alapból csak öt és a mostohámat hívtam.Mert ha anyámat is meghívóm soha többé nem látom őt.
Söt a saját lakásomba sem anyámról Sem a féltesokról kép nem lehetett.
Én ezt elfogadtam
Apa felesége imádta apámat boldoggá tette haláláig.Amínek szívből örülök a mai napig.Függetlenül hogy én nem rajongtam érte.
Én ilyen dolgot nem várok el a párom gyermekétől az ő lakása az csinál benne amít akar oda teszi a szüleiről a képeket ahová akarja.
De a mi közős otthonunkban ex feleség képe ne lógjon a falon.
Nem tudom ki hogy van vele nekem ez egy alap tisztelet én sem lógatom a falra a ex férjem kêpeit.
Valahogy igen fúrcsa lenne!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!