Normális hogy ez bánt engem de a férjem lánya nem akar
semmit tenni ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Már felnőtt külön költözött és a lakásban jól látható helyen van képkeretben a szülei esküvői képe. Ez bánt engem nagyon mert ezzel azt üzeni nem fogad el. Pedig évek óta vagyok az apjával. Ő azt mondja a képre hogy boldog ha eszébe jut róla hogy a szülei voltak boldogok is együtt. Szerintem csak engem akar idegesíteni és bántani.
Ugyan, ne dőljetek be neki, nyilvánvalóan írta volna, ha ez így lenne. Ha ő nevelt volna fel egy gyereket, akkor nem annyit írt volna, hogy "évek óta vagyok az apjával".
2021. dec. 5. 11:06
52/79 anonim válasza:
#50 Ez amúgy nekem is megfordult a fejemben. Nekem mondjuk gyanús is. Felnőtt fejjel már elengedjük ezeket a dolgokat, értékeljük azt, hogy ki volt mellettünk. Nekem az apám szart a fejemre, tudod mikor fogok róla képet kiaggatni. Az egyik exemnek pl. lelépett az apja szintén. De a lett egy nevelőapja, aki nagyon szerette és ő is őt. A nevelő apját tartja mai napig az apjának, mikor meghalt mély depresszióba is esett. Szóval nem attól lesz apa v anya valaki, hogy vérszerint az övéik vagyunk.
2021. dec. 5. 11:11
53/79 anonim válasza:
Kérdező, engem az esküvői fotón túl jobban izgat az a kérdés, hogy mijaf*szért fogadtad vissza azt a pasit, aki lelépett egy fél évre. Erre a házasságra lennél annyira büszke..?
2021. dec. 5. 11:17
54/79 anonim válasza:
Te egyutt elsz egy ferfival aki , ott hagyta a sajat gyereket ,egy vadidegen novel ?! ha igaz lenne ez amit a kommentedben irtal, amit ketlek, akkor van neked sokkal nagyobb problemad is mint egy kis eskuvoi foto! Bar csatlakozom az elottem szolokhoz , hogy ha az anyja ilyen rossz volt hozza, nem fogja a kepevel kiplakatozni a nagyszobat!
2021. dec. 5. 11:20
55/79 anonim válasza:
"Pedig volt, hogy az apja elhagyott és nem kellet neki lánya akkor velem élt egy fél évig mert nem kellett a szüleinek."
Igen, és akkor ezt senki nem kérdezte az iskolában sem, hogy hogy nevelhet egy gyereket egy tulajdonképp idegen ember, akinek semmi köze hozzá, a törvényes gondviselői meg hol vannak épp?
2021. dec. 5. 11:41
56/79 anonim válasza:
A férjem lánya meg az évek óta az apjával vagyok szóhasználat nem arra utal, hogy te nevelted fel. Akkor nevekt lányom, meg kicsi korától egy család vagyunk
2021. dec. 5. 11:55
57/79 anonim válasza:
56 Én ismerek olyat, aki özvegy emberhez ment feleségül.Volt egy kisbaba lánya a férfinek, aztán lett közösen egy fiuk.A nő mindkettőt saját gyerekeként említi, mert a kislányt baba kora óta nevelte.
Szóval igen, akkor azt írta volna, hogy a lányom, és csak a sztori szempontjából megemlítette volna, hogy a nevelt lánya.
2021. dec. 5. 12:52
58/79 anonim válasza:
A kérdésben az van, hogy évek óta vagy a lány apukájával. Ez hogy jön ki, hogy te nevelted fel?
Nem kötekedés, tényleg nem értem.
2021. dec. 5. 13:42
59/79 anonim válasza:
Bocs, de én se hiszem el azt a háttértörténetet, amivel utólag kiegészítetted a kérdésed. Maximum azt az egyet hiszem el belőle, hogy a férjed otthagyott téged fél évre, aztán visszasomfordált hozzád, mert nem talált jobbat. Emiatt vagy ennyire tele kisebbrendűségi érzésekkel, és ezért próbálod apróságok felfújásával (mint az a nyomorult fénykép) kipateroltatni a férjeddel a saját gyerekét az életetekből.
2021. dec. 5. 13:54
60/79 A kérdező kommentje:
1. Igen kamu kérdés amitt nagyon sajnálok.
2. Köszönöm hogy segítettek egy jó értékelésű házi dolgozat megírásában pszichológiára. Mert a feladatom így hangzott értelmezzem azokat a helyzeteket amik ebben a szituációban találhatóak. S kíváncsi voltam hogy mások gondolata mi is lehet, így több pontból tudtam megvizsgálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!