Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális hogy ez bánt engem...

Normális hogy ez bánt engem de a férjem lánya nem akar semmit tenni ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Már felnőtt külön költözött és a lakásban jól látható helyen van képkeretben a szülei esküvői képe. Ez bánt engem nagyon mert ezzel azt üzeni nem fogad el. Pedig évek óta vagyok az apjával. Ő azt mondja a képre hogy boldog ha eszébe jut róla hogy a szülei voltak boldogok is együtt. Szerintem csak engem akar idegesíteni és bántani.
2021. dec. 4. 17:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:
13%
37 én ís ezt írtam. Tegyen ki közös képet jól látható helyre a kérdező. Hiszen neki meg az a boldogság.
2021. dec. 5. 07:21
 42/79 anonim ***** válasza:
96%
Ezek után mondjuk erősen megkérnélek, hogy akkor ne gyere hozzám, mert ostoba emberekkel nem kívánok foglalkozni. Ennyi.
2021. dec. 5. 08:17
 43/79 anonim ***** válasza:
93%

Ezt úgy hívják, hogy féltékenység.

Természetes, hogy ki akarod sajátítani a párod aki jelenleg és remélhetőleg a jövőben is a tiéd, de mindenkinek van egy múltja is, az övének pedig a lánya a gyümölcse.

Azzal, hogy ki teszi a szülei képét nem bántani akar téged, hiszen a szüleiről beszélünk, akiket szeret, akikre büszke. Ha ő elfogad téged mint az apja párját, te is fogadd el, hogy az ő fejében a szülei más értelemben, de mégis egy pár. Ez csak az ő fejében van így, te ettől még nem vagy másodhegedűs.

2021. dec. 5. 09:14
 44/79 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező, akárhogy is puffogsz, te a férjed életében "csak" második feleség vagy. És ezt se nem sértésből, se nem degradálásból írom. Ez tény. Ha a férjed és az első feleség nem váltak volna el, te nem lehetnél most ennek a férfinak a felesége. Ne akard a múltját megtagadni, semmissé tenni, mert az nem fog sikerülni.
2021. dec. 5. 09:20
 45/79 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, szerinted normális hogy azt hiszed: mások minden tette rólad szól?
2021. dec. 5. 09:21
 46/79 A kérdező kommentje:

Azért fáj mert én neveltem fel. Mivel az anya elhagyta a családot. Fiatal korától én álltam mellete. Mikor beteg volt én ápoltam, kórházba napi szinten mellette voltam az anyja felsem hívta és mégis csak az anyjával van kint közös képük. Neki mondja azt hogy szereti nekem sose. Pedig volt, hogy az apja elhagyott és nem kellet neki lánya akkor velem élt egy fél évig mert nem kellett a szüleinek. Főleg nem az anyjának aki alapítót egy új családot amibe nem illet bele a lánya.

Ezért fáj ez annyira. Mert felneveltem és anyja helyett anyja voltam.

2021. dec. 5. 10:27
 47/79 anonim ***** válasza:
80%
Mondjuk így teljesen más. Így tényleg szemét dolog.
2021. dec. 5. 10:41
 48/79 anonim ***** válasza:
90%

És ezt miért nem írtad az elején? Egyébként meg azért, mert a gyerekek szentimentálisak a szüleik irányában. Lehet, hogy te nevelted, de ettől függetlenül neki mindig lesz egy betöltetlen űr a szívében, amit az anyja hagyott és amit te sem tudsz pótolni. Mert a fejében akkor is ott lesz a kérdés, hogy miért nem szerette őt eléggé az anyja soha. Ezzel a képpel valószínűleg csak azt az érzést akarja visszahozni a szívében, hogy az anyja és az apja egyszer biztosan nagyon szerették egymást, meg őt is.

Ettől függetlenül neked ugyanúgy nincs beleszólásod ebbe, hogy ő mit rak ki a lakásában.

De lehetnél te a felnőtt mondjuk, és adhatnál neki most karácsonyra egy képet, amin te meg ő vagytok rajta és elmondhatnád neki, hogy örülnél ha téged is kirakna a szüle képe mellé, mert sokat jelentene neked, mert lányodként szereted.

Ez lenne a felnőtt viselkedés, nem az, hogy az apjával akarod eltakaríttatni a képet a családjáról a saját házában.

2021. dec. 5. 10:44
 49/79 anonim ***** válasza:
91%

Na, jópofa vagy kérdező!

Most kell ezt az infót közölni, amikor már mindenki leugatott a francba?

Ebben az esetben érthetetlen mit hájpolja a csaj azt a fotót.

Ahogy itt írták korábban váláskárosult.

2021. dec. 5. 10:53
 50/79 anonim ***** válasza:
87%
"És ezt miért nem írtad az elején?" mert most találta ki, hogy igazolja a hisztijét?
2021. dec. 5. 11:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!