Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális hogy ez bánt engem...

Normális hogy ez bánt engem de a férjem lánya nem akar semmit tenni ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Már felnőtt külön költözött és a lakásban jól látható helyen van képkeretben a szülei esküvői képe. Ez bánt engem nagyon mert ezzel azt üzeni nem fogad el. Pedig évek óta vagyok az apjával. Ő azt mondja a képre hogy boldog ha eszébe jut róla hogy a szülei voltak boldogok is együtt. Szerintem csak engem akar idegesíteni és bántani.
2021. dec. 4. 17:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/79 anonim ***** válasza:
92%
A személyi igazolvanyaban is irja át esetleg az anyja nevét a tiedre, vagy hogy gondolod ezt, kérdező?
2021. dec. 4. 17:56
 12/79 anonim ***** válasza:
12%
Nyilván jelzésértékű, de nem tudsz vele mit tenni, és nem is érdemes.
2021. dec. 4. 17:57
 13/79 anonim ***** válasza:
91%
Ok a szulei! Mit kepzeltel? Persze , hogy kedves neki, a sajat anyja es apja , kozos fenykepe! Az lenne jelzes ertekeu, te szerencsetlen , ha mondjuk nem allna veled szoba ! De meg a sajat lakasaba is beenged. Mit akarsz meg tole?! Szakitsa meg a kapcsolatot a sajat edesanyjaval hogy te jol erezd magad?! Menj es kezeltesd a komplexusod , vagy ne all be masodiknak a sorba!
2021. dec. 4. 18:03
 14/79 anonim ***** válasza:
90%

Az ő szülei miért ne tehetné számára jól látható helyre a róluk készült képet. Ezek emlékeztetik a saját boldog élményeire is. Nyilván hiányzik neki a család akik akkor voltak.

Miért akarna idegesíteni. Inkább neked kéne elővenned az EQ-d mert gondolom van.

2021. dec. 4. 18:11
 15/79 anonim ***** válasza:
93%

1. Vajon előtted is ott állt már az a kép?

2. Felteszem, a szülei esküvőjén még nem volt ott, tehát emlék nem nagyon lehet.

3. Másik feltételezésem, hogy nem rögtön a fogantatása után váltak el. Talán csak van még otthon 1-2 közös képük.

2021. dec. 4. 18:16
 16/79 anonim ***** válasza:
94%
Én is elváltam és új párom van, a lányom lassan 30 éves lesz. Elfogadta, akivel élek, jól kijönnek, de akkor is azt mondja, a legboldogabb évei azok voltak, mikor kicsi volt, és együtt voltunk 3-an az apjával. Gondolom, nálatok is hasonló a helyzet.
2021. dec. 4. 18:29
 17/79 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, te nem vagy teljesen normális. Zavar, hogy a lánynak a saját otthonában van egy kép a szüleiről? Nem hajlandó tenni ellene semmit. Nem is kell neki. Itt csak veled van baj,
2021. dec. 4. 18:40
 18/79 anonim ***** válasza:
96%
Agyam eldobom. Tehát a férjed lánya a SAJÁT lakásában kirakott egy képet a SZÜLEIRŐL, te meg fel vagy háborodva, hogy miért nem tesz "ellene" semmit?! Egyáltalán hogy jössz ahhoz, hogy megmond milyen képet tegyen ki a saját otthona falára? Ráadásul, ha még 3x újraszületsz, akkor is ők a vér szerinti szülei, nehogy már ne tehesse ki a szüleit falra, csak mert neked csípi a szemed...
2021. dec. 4. 18:46
 19/79 anonim ***** válasza:
6%
Kedves kérdező. Az én férjemnek is felnőtt gyerekei vannak, a lánya nem fogadott el. Sőt szét akart minket szedni. Mikor nem sikerült feljelentett minket. 2szer is. Mi szeretjük egymást és közös gyerekünk is van. Szerintem annyit nem ér egy számodra idegen hogy egyáltalán észre vedd az ilyen kis huzásait. Már nem az ő anyját dédelgeti a párod és nem is őt. Valahol érthető, de ezzel neki kell megbirkóznia. Te meg nem vagy pszichológus. Tegyél ki jól látható helyre magadhoz közös képet a pároddal, lehetőleg fusson bele a kiscsaj mindig. 😘
2021. dec. 4. 18:54
 20/79 anonim ***** válasza:
13%
Legyen közös gyereketek.
2021. dec. 4. 18:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!