Normális hogy ez bánt engem de a férjem lánya nem akar
semmit tenni ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Már felnőtt külön költözött és a lakásban jól látható helyen van képkeretben a szülei esküvői képe. Ez bánt engem nagyon mert ezzel azt üzeni nem fogad el. Pedig évek óta vagyok az apjával. Ő azt mondja a képre hogy boldog ha eszébe jut róla hogy a szülei voltak boldogok is együtt. Szerintem csak engem akar idegesíteni és bántani.
Szedjük részeire a dolgot! Azt rak ki a lakásában, amit akar- nyilván olyat tesz ki, ami valóban örömet okoz neki. Kész, ezt lezárhatjuk.:) Te évek óta vagy az apjával: boldog vagy vele? Vélhetően igen, mert ha nem lennél az, akkor azzal foglalkoznál, nem a lány dekorációjával. Na, ha boldog vagy vele, akkor hagyd, hogy a lány is boldog legyen a fotóval a falon. ( és ne hidd, hogy most ledegradáltam a problémát, én is 2. feleség vagyok, nekem is vannak 'kapott' gyerekeim, tudom, hogy mit beszélek...) Ne csinálj magadnak gondot, ha úgy magától nincsen! Minden jót nektek!
2021. dec. 4. 17:22
2/79 anonim válasza:
Szerintem engedd ezt a dolgot.
Ezek az ő emlékei,a saját élettere,hadd legyen a saját otthonában olyan kép a falán,ami neki megfelelő.
2021. dec. 4. 17:23
3/79 anonim válasza:
Szerintem ne akarj beleszólni, hogy abban a lakásban, ahol ő külön lakik, kinek a képét teszi ki, vagy kiét sem.
Ha ezt szóvá teszed, egész biztos, hogy csak feszültséget fog szülni, teszem hozzá, szerintem jogosan.
Másrészt az, hogy a vér szerinti szülei egy képen szerepelnek, miért üzenné azt, hogy nem fogad el? Azzal nem lenne problémád, ha nem az esküvői fotójuk lenne kirakva?
2021. dec. 4. 17:25
4/79 anonim válasza:
Ijesztően ostoba kérdés és gondolkodás.
Ha én lennék a férjed lánya, hozzám be nem tennéd a lábad mégegyszer
2021. dec. 4. 17:26
5/79 anonim válasza:
Átgondoltad ezt?
2021. dec. 4. 17:26
6/79 anonim válasza:
Az ő lakása, azt dekorál rajta amit akar. Természetes hogy a vérszerinti anyját szereti jobban, és ez neki egy boldog emlék. Ne vedd el tőle.
2021. dec. 4. 17:27
7/79 anonim válasza:
az én szüleim is elváltak, édesapámnak szintén évek óta van kapcsolata. nagyon aranyos nő, örülök, hogy együtt vannak.
de ha elképzelem, hogy megszólja azt, hogy a saját szüleimről merek kirakni képet a saját, külön életteremben? elkezdenék gondolkodni, hogy vajon milyen vastag a bőr a képén
2021. dec. 4. 17:30
8/79 anonim válasza:
Ha fejre állsz is a párod és annak volt felesége lesz a lány büszke szülei.
2021. dec. 4. 17:33
9/79 anonim válasza:
Csak egy picit gondolj bele az ő helyzetébe,tedd a szívedre a kezed,és írd le nekünk,hogy te nem a saját szüleid képét raknád ki,hanem egy számodra idegen nőjét,akihez semmi közöd szinte. Ez a kérdés akkor lenne jogos,ha a párod rakta volna ki. De hogy a közös lányuk ki merte rakni a szülei esküvői képét??? 🙄
2021. dec. 4. 17:42
10/79 anonim válasza:
Ezzel mi a bajod? Neki ők a szülei, legalább egy képen látja őket együtt boldogan, mert azért él, mert ők egyszer szerették egymást. Attól még nem gondolnám, hogy baja van veled. De ha ezen hisztizel, akkor már lesz baja. Ha a pasid rakná ki az exével közös képeket, na az lenne aggasztó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!