Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális hogy ez bánt engem...

Normális hogy ez bánt engem de a férjem lánya nem akar semmit tenni ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Már felnőtt külön költözött és a lakásban jól látható helyen van képkeretben a szülei esküvői képe. Ez bánt engem nagyon mert ezzel azt üzeni nem fogad el. Pedig évek óta vagyok az apjával. Ő azt mondja a képre hogy boldog ha eszébe jut róla hogy a szülei voltak boldogok is együtt. Szerintem csak engem akar idegesíteni és bántani.
2021. dec. 4. 17:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 anonim ***** válasza:
94%
Semmi közöd hozzá, hogy a saját lakásában ő mit akar látni. Ez nem azt jelenti, hogy téged nem fogad el, hanem lehet, hogy egyszerűen csak nosztalgikusan gondol a korszakra, amikor a szüleivel egy családként boldogok voltak. Nyilván ha még friss párja lennél az apjának, akkor érthető okokból kellemetlenül érintene, de évek alatt igazán megszokhattad volna, mert a részéről ez teljesen normális.
2021. dec. 4. 19:06
 22/79 anonim ***** válasza:
12%
Állj úgy hozzá ahogyan ő is hozzád.
2021. dec. 4. 19:10
 23/79 anonim ***** válasza:
92%
Te vagy 22 (max 26), a férjed 48. (Szerintem.) Lesz ez még így se! Előbb-utóbb ráébred a férjed, hogy jól beválasztott veled, aztán nézhetsz új partner után.
2021. dec. 4. 19:13
 24/79 anonim ***** válasza:
98%

Szóval a saját házamban nem lehet egy kép kinn anyámról, meg apámról, abból az időből, mikor még együtt voltunk boldogak, pl egy nyaralásról, mert apámnak a nője ennek nem örül? :D

Jézus gyere le...

Ezek szerint apám és anyám már nem is szerepelhet egy fotón a saját házamban? De akár csak a szobámban, ha mondjuk nálatok lakna, mert fiatalabb lenne? A te képedet kellene a csajnak kirakni? Mikor nem is vagy az anyja, csak az apja felesége, ergo senkije se vagy?

Remélem kamu troll kérdés, mert a gyomrom is kifordult...ilyen emberek között élek ge*i.

2021. dec. 4. 19:13
 25/79 anonim ***** válasza:
96%

Évek óta vagy a pároddal.A lánynak meg születése óta a képen szereplő személyek a szülei, az anyukája és az apukája akik felnevelték.

Nem hiszem, hogy téged akar ezzel bántani.

Ha feljársz hozzá gondolom jóban vagytok ne reagáld túl, neki az egy szép emlék sok minden eszébe juthat a képről, nem rólad/ellened szól.

2021. dec. 4. 19:24
 26/79 anonim ***** válasza:
88%
Elvált vagyok. A volt férjemrol vannak fotóim. Nyilván nem lóg a falon hanem fototartoban tárolom őket. Ha ránézek az jut eszembe jut a sok közös emlék, a volgosagunk. A mostani férjem is tudja, hogy van. Nem okoz neki problémát
2021. dec. 4. 19:25
 27/79 anonim ***** válasza:
90%
Neked ezzel mi bajod van? Féltékeny h*lye pics@.😃
2021. dec. 4. 19:33
 28/79 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, te most komolyan azon nyafogsz hogy a SAJÁT szüleiről rak ki képet a SAJÁT lakásában? Ja, majd úgy tesz mintha a szülei soha nem lettek volna együtt, nehogy apu nője behisztizzen hogy nem ő az első...
2021. dec. 4. 19:35
 29/79 anonim ***** válasza:
93%

A nagymamám épp 60 éve vált el a nagyapámtól. Volt 2. férje is, és már a nagypapám és a 2. férje is meghalt. Az én nappalimban mégis a nagypapámmal közös esküvői képe van kint. Ő is tudja, nem volt elragadtatva, de eszébe se jutott szólni. De ha szólt volna se veszem le, nekem ők a nagyszüleim, hiába szerettem a pótpapát is. A nappalimat meg úgy díszítem, ahogy nekem tetszik.

Nem is értem, hogy jut eszedbe ilyesmibe beleszólni. Pláne megsértődni. Neked tényleg a születésed volt életed legnehezebb eseménye, ha egy ilyenen ki tudsz akadni?

2021. dec. 4. 19:40
 30/79 anonim ***** válasza:
89%

Hadd találjam ki: úgy gondolod, hogy ennek a fényképnek a kirakása végre egy jó ürügy lesz számodra, hogy a férjedet a lánya ellen hangold, és elérd, hogy megromoljon köztük a viszony, és kiiktasd a zavaró tényezőt (vagyis a saját gyerekét) az életetekből. Remélem, a férjed van annyira értelmes, hogy átlát a szitán. Mondjuk nem értem, mi a fenének mentél hozzá egy elvált apukához, ha szemmel láthatóan kisebbrendűségi érzéseid vannak és baromira féltékeny vagy a párod múltjára.

Ja, és a jövőben számíts rá, hogy ha a lány férjhez megy, a saját szülei fognak mellette ülni a főasztalnál, ha lesznek gyerekei, azok a férjed exét fogják nagymamának hívni, te meg csak a nagypapa aktuális felesége leszel. Ha ezeket nem tudod elfogadni, inkább válj el, és keress egy gyerektelen férfit, aki árvaházban nevelkedett, nehogy "idegesítsen és bántson" a családja.

2021. dec. 4. 20:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!