Normális hogy ez bánt engem de a férjem lánya nem akar semmit tenni ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Már felnőtt külön költözött és a lakásban jól látható helyen van képkeretben a szülei esküvői képe. Ez bánt engem nagyon mert ezzel azt üzeni nem fogad el. Pedig évek óta vagyok az apjával. Ő azt mondja a képre hogy boldog ha eszébe jut róla hogy a szülei voltak boldogok is együtt. Szerintem csak engem akar idegesíteni és bántani.2021. dec. 4. 17:16
61/79 A kérdező kommentje:
3. A végén már csak kíváncsi voltam az emberek meddig képesek elhinni mindent ha idegentől olvassák. Mert egyszerre volt benne ellentmondás és sajnálható rész. Hogy valyon melyik erősebb az érzékelő tudatnak.
2021. dec. 6. 09:28
62/79 anonim válasza:
61 Eleinte csak egy egoista, nagyon buta embernek tűntél a kérdésed alapján.Nem kell úgy tenni, mintha a valóságban nem léteznének ilyen emberek.
A kiegészített válaszaiddal nyilvánvaló lett azonnal, hogy kamu a kérdés.
63/79 anonim válasza:
60 A gyakori kérdések anonim válaszait használod fel egy dolgozat megírásához? Jaja, hogyne.
64/79 anonim válasza:
Házi dolgozat meg pszichológia :D Elég megnézni az írásképedet, a helyesírási hibákat, a vesszők hiányát, és rögtön hihetővé válik a dolog, hogy te gimnáziumba vagy egyetemre (😅) jársz (nem).
Persze-persze, ez is a teszt része. Milyen kár, hogy a kamu beismerés után is úgy írsz, mint akinek a szakmunkásképzőt sem sikerült elvégeznie. Szép trollkodás volt, de a "Pécsi" diáklány meg a GYK-n végzett kutatás nagyon gyenge.
65/79 anonim válasza:
Mennyit fizetsz nekünk ezért nyomikám?
66/79 anonim válasza:
Mondjuk amilyen színvonal van bölcsész szakokon...
Kontraszelektáltak gyűjtőhelyei.
67/79 anonim válasza:
Jó pénzért megírom helyetted ezt a házi dolgozatot, mert a helyesíráson el fogsz vérezni…”valyon“ 😂
68/79 anonim válasza:
Hát, még az is kamu, hogy kamuzol! Próbálod menteni a menthetetlent. Nem sikerült.
69/79 anonim válasza:
Amúgy milyen szakra (nem) jársz?
70/79 anonim válasza:
Negyven éves kor alatt nem igazán hallom már senkitől a "diáklány" kifejezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!