Normális hogy ez bánt engem de a férjem lánya nem akar semmit tenni ebben az esetben?
Nálunk, meg anyósnál kint van az összes rokon esküvői képe, csak az egyszem fiával a mienk nem.
A fia képeivel van tele a hálószobája is.
Nem szeret engem és nem is fogad el.
Szerinted ez engem mennyire bánt? Semennyire. Pont úgy viselkedik, mint amilyennek mindig is tartottam.
Mit számít a férjed lánya elfogad-e?
Nem egyáltalán nem normális, mi a @ bajod van? Mi közöd van hozzá neked, hogy a lány mit rak ki a saját házában? Miért bánt téged ennyire egy kép más házában?
Akkor ennyi erővel ne beszéljen az anyjával vagy róla mert téged ez zavar?! Ők a vérszerinti szülei persze, hogy boldog attól a képtől amin együtt vannak az apjáék. Szánalmas vagy, ne zavargasd más életét a te kisebbség érzeteddel!
Mi neked közöd hozzá mit tesz a saját lakásába a falra? Ha nem tetszik nem kell oda menni. Azok a vérszerinti szülei. Az normális ha valaki akar a lakásában egy szép emléket a szüleiről. Szerinted az anyával sem kéne beszélnie a lánynak? Híd el ha lánynak lenne valami baja veled nem csak egy képpel a falon jelezné. A probléma csak nálad van. Ha nem tudod elfogadni hogy a férjed lánya szereti a verszerinti anyát akkor keres magadnak egy férfit akinek nincs gyereke.
Ha a lány helyébe lennék és ezt megtudnám, akkor a lakásomban biztos nem tennéd már be a lábad.
Nem vagy teljesen normális kérdező.
Az a gyereknek az ANYJA!!!! Örökre az marad.
Üldözési és kisebbségi mániád kezeltesd szakemberrel.
Szerintem azzal nincs baj, hogy a szulei eskuvoi fotojat kiteszt, az se gond, ha jol lathato helyre. Mondjuk az mar gaz lenne, ha pl. szánt szandekkal mindig leultetne es kifejezetten kerne pont csak a kanape vagy asztal azon vegere ulhetsz, ahonnan telibe 20 cmrről a parod exeskuvojeben kellene "gyonyorkodnod".
Az azonban, ha magatolmondja, amit mondott az mindent elarul a ferjed lanyarol. Szegenyke megrekedt valami romantikus nosztalgikus gyermekkori szinten es arrol abrandozik, mi lett volna ha...es ha sajat lakasban felnottkent igy el, akkor inkabb sajnald, ne pedig te ragd magad ezen. O a gyerekkoran nem tudotttullepni, de te meg ne ragadj le az elvalt gyerekek "bunteto jatekaban".
Ha viszont te tettel megjegyzest, hogy megis minek kell nezned vagy kerdeztel ra miert tette ki aszulei eskuvoi kepet, akkor meg ne lepodj meg, hiszen ez magas labda minden "válási karosult" akar gyerek, akar felnott gyereknek. Hiszen azzal elarulod valojaban teged zavar ez az egesz. Ne zavarjon.
ferjeddel kozos otthonotokba te is rakj ki egy bazi nagy kozos kepet a ferjeddel, lehetoleg smarolosat...es olyan helyre, ahol amikor mar belep ralat. (de inkabb ...hagyd a pibe)
Na, írok egy példát, amit meg egy magadfajta egocentrikus is ember is megért.
Tételezzük fel, hogy van egy saját lakásod, ahová kiteszed a falra a saját szüleid képét.Ezt megtudná a párod anyja és elkezdene hisztizni, hogy miért a te szüleid képét teszed ki, miért nem inkább az övét?Biztosan ezt azért csinálod, mert őt nem fogadod el, csak a saját anyádékat.Ugye?Jól gondolná az "anyós"? Te mit szólnál hozzá?Levennéd a saját lakásodban a szüleid képét és inkább kitennéd anyósodét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!