Láttatok már olyan anyukát, akitől valósággal elborzadtatok, hogy hogyan bánik a gyerekével társaságban bizonyos helyzetek kapcsán?
Sajnos a sajátomat... főleg amíg kiskamasz voltam, addig rengeteg olyan alkalom volt, amikor a semmiért, pitiségekért ordított nyilvánosan, mint a sakál... pl. kb. 11-2 évesen, 2000-es évek elején a beiskolázási pénzből magának vett ruhákat, és merészeltem a Tescóban kérni tőle egy csomag írható Maxell CD-t, és leüvöltötte a fejem, hogy egy elkényeztetett kis k...a vagyok, miért nem jó a Tesco gazdaságos, és nem akarta elfogadni azt, hogy próbáltuk már, és nem működött :S.
Én is nagyon elszomorodom, amikor másoknál látok ilyeneket, mert tudom, milyen érzés. Két sztori, ami nagyon megmaradt bennem...
10éves forma kislány, korra gyanítom, hogy a nagymamával volt vásárolni, de lehet, hogy csak egy nagyon későn született gyerek volt. A nő ugráltatta a kiscsajt, hogy "vegyé' magadnak 2 zsömlét". Kiscsaj: "De én nem szeretem a zsömlét". Nő erre - feszülnek az inak a nyakán, szeme vérben forog, és vmi fülsiketítő hangon beleüvölti a kislány arcába, hogy "DE SZERETED!!!!!!"...
Másik... 4éves forma kedvesen eleven roma kissrác... kicsit rohangál, de a korához mérten teljesen normális, nem rosszalkodik... erre az anyja egyszercsak lekever neki egy pofont, és megjegyzi, hogy "MOSMÁ' OSZTÁN FEJEZD BE, TE CIGÁNYG...I!"
Először is nagy döntsem már el h eszik e cukorkát a gyerek. Ha én azt mondom h nem akkor nem
Adok neki édességet,de mértékkel
És egy gyerek nem tudja mi az elég
Olyan sztori ami számomra megdöbbentő…van egy ismerősöm,örökbe fogadott egy 2 éves kislányt
Nyilván nem olyan mintha születésétől fogva neveli,de számomra szörnyű ahogy viselkedik a kislánnyal
A boltba ordít vele,húzza kifelé.
Többször hallottam ahogy beszélgetés közben azt ecseteli h ő nem bírja visszaadja a gyereket mert hisztis,és ezt úgy hogy a kislány is hallotta többször ( már most kb 4-5 éves lehet )
Lehet tényleg hisztis volt,de könyörgöm elkezdte nevelni egy idegen ember,persze h össze van zavarodva szegény
Nagyon sajnálom a kislányt. Orult mint aki lottót nyert h elkezdődött az óvoda ,mikor mondtam neki h én szeretek itthon lenni a gyerekkel szinte hülyének nézett,és közölte h az én gyerekem nem hisztis,dehogynem hisztis. Minden gyereknél vannak időszakok mikor hisztisebbek ,az enyemnel is
fogalmam nincs egy ilyen nőnek h adhattak örökbe gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!