Miért reagálhat anyum így bizonyos dolgaimra?
Tegnap megrántottam a hátam ezért kértem anyumat, kenje be nekem. Mondta, hogy ennyi idősen még nem szabadna fájnia, én meg elárultam neki, hogy igazából tornázás közen húztam meg. Vigyorogni kezdett és még vissza is kérdezett hogy "Tornázás?". Aztán miután átment a másik szobába hallom, hogy nevet magában.
Hasonló volt még amikor visszamentünk gimibe tavasszal. Padtársam zenetagozatos, mindig hord magánál egy gitárt amin mindig próbál tanítgatni, 3 dalt már el is tudok pengetni fejből. Ezen felbuzdulva megemlítettem anyának, hogy a nyári keresetemet egy olcsóbb gitárra költeném, játszanék vele a saját örömömre. Ezen is csak vihogott és gyorsan meg is kérdeztem, mi ezen a vicces de csak annyit válaszolt hogy nem ezen nevet, eszébe jutott hirtelen valami.
Ezek konkrét esetek de időről-időre csinálja ezt. Jókedvemben mondok el ilyeneket neki de a gúnyos mosolya mindig megbánatja velem, hogy beavattam akármibe. Miért reagálhat így? Valakinek esetleg hasonló tapasztalat a szülőjével?
#2-es ez azért nem játszik, mert még együtt élünk, azért arról tud anyum hogy van-e valakim vagy nincs.
#5-ös, én ennyire harcedzett Gyakoris nem vagyok, hogy tudjam miről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!