Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogos, hogy anya még azt a...

Jogos, hogy anya még azt a pici pénzemet is elvenné?

Figyelt kérdés

Szegények vagyunk, ez igaz, de anyám hazudott nekem. Azt mondta, ha elmegyek dolgozni oda ahova Ő szeretné, hogy menjek, akkor nem fog elvenni a pénzemből 1 forintot sem.

Oda is mentem, diákmunkán dolgozok irodában hétfőtől péntekig, havi 30 ezret keresek. Eddig minden probléma nélkül sikerült a számlákat fizetni, stb, de szeptember óta, amióta dolgozom, folyamatosan sír nekem, hogy nem tudja fizetni a számlákat. Ma reggel mondta nekem, hogy innentől akkor 20 ezerrel nekem is be kell szállnom a számlákba, mert hirtelen, hogy el kezdtem dolgozni már nem elég az Ő pénze.

10 ezer igy is elmegy egy hónapban a benzinre, ha most 20-al beszállok, 0 forintért fogok dolgozni, ez így nem éri meg nekem. Jogoa, hogy nekem muszáj beszállnom, ha eddig nem kellett?

2021. okt. 28. 13:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/162 anonim ***** válasza:
98%
Ha Martin, akkor extrém elhízás. Én is voltam kövér, alig bírtam járni, mínusz 25 kiló, és vége a bajnak.
2021. okt. 28. 15:21
 32/162 A kérdező kommentje:

Extrém elhízás az egy dolog.

Jelenleg nyár óta egy csővel élek az oldalamban, amit feldugtak nekem az orvosok vesekő miatt és nem akarják kivenni. Eszméletlenül fáj a mindennapokban, de az orvosok nem akarják elhinni hogy a semmitől is fáj, így nem veszik ki.

Viszont abban igazat adnak, hogy ezzel nem vállalhatok fizikai melót, mert nem állhatok vele órákon át és nem emelhetek.

2021. okt. 28. 15:24
 33/162 anonim ***** válasza:
98%
#13: A kérdező írta a napi két órát a #4 válaszban.
2021. okt. 28. 15:25
 34/162 anonim ***** válasza:
97%

Martin, anyám 120/125-ért dolgozik, egész hónapban. Ingyen etet téged is. Jogos, ha azon a 20 ezren papmpogsz? Hogy neked nem marad?

Miért? Neki marad?

2021. okt. 28. 15:27
 35/162 anonim ***** válasza:
98%
*anyád, előző voltam
2021. okt. 28. 15:27
 36/162 anonim ***** válasza:
99%

20 ezer a NEGYEDéves biztosítás a kocsira?! Mi az, egy Ferrari?!

Ha lemerül az aksi ilyen hamar, akkor a telet nem fogja kihúzni, az egészen biztos. Ott fog állni mozdulatlanul, fizeted majd rá az adót meg a kötelezőt, de használni nem fogod tudni. Gondolom, olajcserét se mostanában látott... Akkor már jobban jársz, ha eladod. Előtte is közlekedtél valahogy.

A másik: Nagyon el vagy tévedve, ha úgy gondolkodsz, hogy ilyen körülmények között nem éri meg neked a munka. Örülj, hogy van mit enned, meg tető van a fejed felett! Ha anyád kirak téged holnap az utcára, már többet nyert vele pénzben, mint a te teljes havi kereseted! Keressél a leendő diplomádhoz passzoló jobban fizető gyakornoki állást!

2021. okt. 28. 15:45
 37/162 anonim ***** válasza:
99%
Ti egy különleges család vagytok. Ilyen manifeszt önsorsrontást nem láttam még pedig nem mai csirke vagyok. Minden egyes döntésetek nagyon rossz nektek. Szóval a lehetőségek közül mindig a létező legrosszabbat teszitek. Apád, anyád, húgod, te. Szerintem ti látens, lassú öngyilkosságot hajtotok végre családilag.
2021. okt. 28. 15:49
 38/162 A kérdező kommentje:

Suzuki Swift 1.0. Ahol vettük, a legolcsóbb kötelező biztosítás a 15 biztosítóból a UNION volt, és az 20 ezer/negyedév. Én is láttam a papíron, annál olcsóbb nem volt.

Már kibírt egy telet 3 lemerüléssel, de szerencsére van akksitöltőnk, csak idegesítő amikor menne az ember és akkor derül ki, hogy lemerült. Ha majdnem minden nap használom akkor nem szokott lemerülni.

Nincs gyakornoki állás a városban, de a környéken sincs egy se. Mindenki szenved, mert sehova nem tud menni mérnökinfósként itt vidéken a semmi közepén. Jelenleg külföldi Erasmust tervezek gyakornokiságnak (kapnék annyit, amiből megélnék), mert nincs gyakornoki állás sehol. Ami volt is, az is 40-50 km-re, de mind elutasítottak.

2021. okt. 28. 15:52
 39/162 anonim ***** válasza:
97%
9- kiszámoltad?? 860 ft órabért kap a nyomorult..Hát ennél biztosan többet kellene kapnia!! Deha gondolod, vállalj te ennyiért melót!
2021. okt. 28. 15:56
 40/162 anonim ***** válasza:
92%

Rezsire sajnálod a pénzt, de a tragacs autódra nem. Nálad azért erősen vannak bajok a prioritásokkal. 22 évesen, amikor magadat nem bírod eltartani, minek neked autó?

22 évesen nem napi 2 órát, hanem heti 3 napot dolgoztam végig egyetem mellett. Ez 8 éve volt és akkor kaptam egy napra 8000 forintot. Emellett magamnak fizettem a kaját, a bérletet, a koleszt. A seggem a földhöz vertem volna örömömben már akkor, ha havi 20-ból megúszom ezeket. Nem kicsit vagy eltévedve, barátom.

2021. okt. 28. 15:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!