Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondanátok az igazi okot?

Elmondanátok az igazi okot?

Figyelt kérdés
Költözés miatt úgy alakult volna, hogy egy hétre a szüleimhez költözünk egy éves lányommal. (63 apum, 70anyum) 2 éve festettem ki nekik és akkor normális körülmények között hagytam a szobám. Viszont azóta apám beépítette a gang részt és semmi levegő nem jut a szobába. Főleg hogy még a fürdő is ott van és a konyha is, régi parasztház. Szobában bedohosodott be penészesedett minden. Nem törődnek semmivel. Ilyen körülmények közé nem akarok menni és a lányomat sem akarom vonni. Őszintén elmondanátok az okot, hogy emiatt nem mentek oda?
jan. 23. 22:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem fogja érdekelni őket.
jan. 23. 22:11
 2/11 anonim ***** válasza:

Ha nem az igazat mondod, akkor mit?

Ha nagyon szükséges akkor sajnos kibírnám az egy hetet, ha van pénz rá akkor egy olcsóbb motel/panzió is lehet jobb állapot mint az.

jan. 23. 22:12
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak ha nagyon eroltetnek hogy menjek oda akkor elmondanam hogy nem tenne jot a penesz a gyereknek es neked se.
jan. 23. 22:50
 4/11 anonim ***** válasza:
46%
Nyilván. A kérdést se értem! Közel 40 évesen a szüleidtől rettegsz? Van itt baj!
jan. 23. 22:55
 5/11 A kérdező kommentje:
Kései gyerek vagyok, most töltöttem a 31. Nem rettegek csak nem akarom megbántani őket.
jan. 23. 22:57
 6/11 A kérdező kommentje:
Meg kell oldanom, nem mehetünk oda. Kitalálok mást, mástól kérek segítséget.
jan. 23. 22:58
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem te bántod meg őket, ők bántódnak meg. Ezt ők csinálják, nem te. Neked ezzel nincs dolgod. A tények feldolgozását majd ők megteszik, felnőtt emberek.
jan. 23. 23:00
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Most én nem értem..., miért is baj, hogy elmondom, zavar a veszélyes penész?
jan. 23. 23:14
 9/11 Darius- ***** válasza:
Igen
jan. 23. 23:37
 10/11 anonim ***** válasza:

Elmondanám, még szép, mert a penész az veszélyes. Ez TÉNY, ha tetszik a sértődős apádéknak, ha nem.

Az pedig, hogyha ezen megbántódnak kizárólag a saját bajuk, neked nincs dolgot vele - és nem, nem vinném oda a gyerekemet. De én sem mennék.

jan. 24. 10:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!