Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogos, hogy anya még azt a...

Jogos, hogy anya még azt a pici pénzemet is elvenné?

Figyelt kérdés

Szegények vagyunk, ez igaz, de anyám hazudott nekem. Azt mondta, ha elmegyek dolgozni oda ahova Ő szeretné, hogy menjek, akkor nem fog elvenni a pénzemből 1 forintot sem.

Oda is mentem, diákmunkán dolgozok irodában hétfőtől péntekig, havi 30 ezret keresek. Eddig minden probléma nélkül sikerült a számlákat fizetni, stb, de szeptember óta, amióta dolgozom, folyamatosan sír nekem, hogy nem tudja fizetni a számlákat. Ma reggel mondta nekem, hogy innentől akkor 20 ezerrel nekem is be kell szállnom a számlákba, mert hirtelen, hogy el kezdtem dolgozni már nem elég az Ő pénze.

10 ezer igy is elmegy egy hónapban a benzinre, ha most 20-al beszállok, 0 forintért fogok dolgozni, ez így nem éri meg nekem. Jogoa, hogy nekem muszáj beszállnom, ha eddig nem kellett?

2021. okt. 28. 13:59
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/162 anonim ***** válasza:
98%

58 Münhausen by proxy szindrómának hívják, ha valaki a gyerekét betegíti. Elég komoly betegség, belehalhat.

(És Münhausen szindrómának, ha magával teszi).

2021. okt. 28. 16:51
 62/162 anonim ***** válasza:
86%
Alig tudtok megélni, de friss jogsis vagy. Mesélj még!
2021. okt. 28. 16:59
 63/162 A kérdező kommentje:
Na mindegy, ha jogos ha nem, kisírta magát, odaadtam neki, kifizette a számlát belőle.
2021. okt. 28. 17:05
 64/162 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a múltkor miért tépte össze a pénzt amit a pizzafutárnak adtál volna?
2021. okt. 28. 17:10
 65/162 A kérdező kommentje:
Mert nem segítettem neki amikor húgom verte őt.
2021. okt. 28. 17:17
 66/162 anonim ***** válasza:
100%

És akkor az nem volt baj, hogy odalett csak úgy pár ezer forint?

Amúgy most mit érzel, hogy odaadtad a pénzed?

2021. okt. 28. 17:24
 67/162 anonim ***** válasza:
99%
Off: a napokban kérdezte valaki, hogy miért anonim itt egyre több ember, miért nem vállalják legalább a nickjüket. Na, én pl pont ezért, amit itt is látunk. Döbbenet, hogy ennek a srácnak már lassan élete minden szegletét ismerjük, össze tudjuk rakni a teljes identitást. Nem tudom, milyen érzés lehet ennek a másik oldalán lenni, de nem is szeretném kipróbálni.
2021. okt. 28. 17:26
 68/162 anonim ***** válasza:
98%

"Anya iskolatitkár, 125 ezret keres havonta, engem és általános iskolás testvérem tart el."

Az még egy embernek is nagyon kevés, nemhogy háromnak.

El sem tudom képzelni, hogy anyukád ebből hogy jön ki.

2021. okt. 28. 17:31
 69/162 anonim ***** válasza:
99%

Ennyi pénzzel mi a jó fenének autót fenttartani?

Nem akarod eladni? Mégis ki miből fizeted? Előbb kaja kéne és a közüzemi számlákat befizetni, Azt sem tudjátok. Bár ezen abszolút nem csodálkozom, mert anyukád alig keres valamit.

2021. okt. 28. 17:33
 70/162 anonim ***** válasza:
99%

Fogyni kéne egy kicsit, de komolyan. Nem kell itt szuper diétára gondolni, hanem csak kevesebb adagokat enni. Lemenne pár kiló utána sétálni is tudnál, aztán adhatnád le a kilókat. Utána tudnál rendes munkát találni, elmenni otthonról.

Ügyfélszolgálatos meló? Egyetem mellett én is azt csinálom hétvégente.

Egyébként meg jogos, hogy elkér ennyit. Van egy olyan érzésem, hogy nem eszel keveset. Nagyon megdrágultak a dolgok, gondolom te is látod a benzin árát. Édesanyád fizetéséből én nem is tudom hogy jöttök ki.

2021. okt. 28. 17:45
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!