Jogos, hogy anya még azt a pici pénzemet is elvenné?
Szegények vagyunk, ez igaz, de anyám hazudott nekem. Azt mondta, ha elmegyek dolgozni oda ahova Ő szeretné, hogy menjek, akkor nem fog elvenni a pénzemből 1 forintot sem.
Oda is mentem, diákmunkán dolgozok irodában hétfőtől péntekig, havi 30 ezret keresek. Eddig minden probléma nélkül sikerült a számlákat fizetni, stb, de szeptember óta, amióta dolgozom, folyamatosan sír nekem, hogy nem tudja fizetni a számlákat. Ma reggel mondta nekem, hogy innentől akkor 20 ezerrel nekem is be kell szállnom a számlákba, mert hirtelen, hogy el kezdtem dolgozni már nem elég az Ő pénze.
10 ezer igy is elmegy egy hónapban a benzinre, ha most 20-al beszállok, 0 forintért fogok dolgozni, ez így nem éri meg nekem. Jogoa, hogy nekem muszáj beszállnom, ha eddig nem kellett?
#50 mert a videókban a családját láttuk, vagy leginkább hallottuk...
De tényleg, Martin, egyáltalán miért vettél kocsit, ha ennyire szarul álltatok anyagilag mindig is? Minek autó annak, aki nem tudja fenntartani?
Én is dolgoztam ilyen semmi pénzért, egy évig, a legjobb befektetés volt, a cv-mben ezzel mint jó helyen végzett munkával startoltam diplomázás után. Megérte.
Szerintem a srác az Erasmusra össze tudja szedni magát, ahogy látom, saját magát hergeli bele a szerencsétlenségébe, ez ilyen családi program, amit örökölt. Persze 50% az esély, hogy azt sem viszi végig, az örökölt kód erős program, neki pedig semmit sem szabad tudni megcsinálnia...
Két tanács, ha megengeded:
- a kötelezőt számoltasd újra pl a Netrisk-en
- húzd le az akku saruját, amikor nem mész a kocsival, akkor nem meríti le az elektromos probléma
53! Igaz, egy pár papucsos lábat láttunk csak a videókban, de nem takarta ki őket a hasa :) szóval olyan nagy nem lehet.
(Plusz a FB profilképét is belinkelte valaki még annó, akkor se tűnt kövérnek. Persze ez még pár éve volt.
130 kiló körül vagyok.
Nem okoztam kárt még senkinek, friss jogsisnak friss jogsis vagyok de kárt nem okoztam.
Nem apám hanem nagyapám vett nekem autót születésnapomra tavaly.
Mire mennék Erasmusra, remélhetőleg átesek egy műtéten (folyamatban van az egyeztetés), ami megszabadít a vesefájdalmaktól és a csőtől is megválok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!