Jogos, hogy anya még azt a pici pénzemet is elvenné?
Szegények vagyunk, ez igaz, de anyám hazudott nekem. Azt mondta, ha elmegyek dolgozni oda ahova Ő szeretné, hogy menjek, akkor nem fog elvenni a pénzemből 1 forintot sem.
Oda is mentem, diákmunkán dolgozok irodában hétfőtől péntekig, havi 30 ezret keresek. Eddig minden probléma nélkül sikerült a számlákat fizetni, stb, de szeptember óta, amióta dolgozom, folyamatosan sír nekem, hogy nem tudja fizetni a számlákat. Ma reggel mondta nekem, hogy innentől akkor 20 ezerrel nekem is be kell szállnom a számlákba, mert hirtelen, hogy el kezdtem dolgozni már nem elég az Ő pénze.
10 ezer igy is elmegy egy hónapban a benzinre, ha most 20-al beszállok, 0 forintért fogok dolgozni, ez így nem éri meg nekem. Jogoa, hogy nekem muszáj beszállnom, ha eddig nem kellett?
67 és mindezt úgy, hogy ő a nicknevét se írja ki.
Csak a problémáit, de mivel ugyanaz a gyökere a problémáinak, ezért eljutunk mindig oda.
És mivel egymással kölcsönhatásban vannak a problémák, ezért kerül elő még több.
Tudnék még további kérdéseket citálni amúgy, de akkor inkább én se teszem. De ettől még nem lesznek nemlétezők azok a problémák :(
Anya iskolatitkár, 125 ezret keres
Na, innentől kamu.
Ja igen, érdekes, hogy 125 ezerből eltart hármótokat és nem mellesleg egy alsóhangon 180-200 ezres jogsi is belefért. Vagy azt akarod bemesélni, hogy azt is ajándékba kaptad?
Nyilván azt fizetném ki egy ilyen anyagi helyzetű rokonomnak, ami utána is pénzigényes (autó fenntartás), nem pl egy okj-t vagy csak szimplán utalnék nekik havi 10-20 ezret, hogy legalább ezzel segítsek a rezsi, kaja, ruházkodás terén...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!