Jogos, hogy anya még azt a pici pénzemet is elvenné?
Szegények vagyunk, ez igaz, de anyám hazudott nekem. Azt mondta, ha elmegyek dolgozni oda ahova Ő szeretné, hogy menjek, akkor nem fog elvenni a pénzemből 1 forintot sem.
Oda is mentem, diákmunkán dolgozok irodában hétfőtől péntekig, havi 30 ezret keresek. Eddig minden probléma nélkül sikerült a számlákat fizetni, stb, de szeptember óta, amióta dolgozom, folyamatosan sír nekem, hogy nem tudja fizetni a számlákat. Ma reggel mondta nekem, hogy innentől akkor 20 ezerrel nekem is be kell szállnom a számlákba, mert hirtelen, hogy el kezdtem dolgozni már nem elég az Ő pénze.
10 ezer igy is elmegy egy hónapban a benzinre, ha most 20-al beszállok, 0 forintért fogok dolgozni, ez így nem éri meg nekem. Jogoa, hogy nekem muszáj beszállnom, ha eddig nem kellett?
Én.
De anyám megint kitalálta, hogy a benzint se tudja fizetni, úgyhogy még 8 ezerből fizessem ki a benzint, adjam oda neki a kártyám, mert neki már nem maradt egy vasa se de muszáj tankolnia...
Ennyi volt az össz megtakarított pénzem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!