Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogos, hogy anya még azt a...

Jogos, hogy anya még azt a pici pénzemet is elvenné?

Figyelt kérdés

Szegények vagyunk, ez igaz, de anyám hazudott nekem. Azt mondta, ha elmegyek dolgozni oda ahova Ő szeretné, hogy menjek, akkor nem fog elvenni a pénzemből 1 forintot sem.

Oda is mentem, diákmunkán dolgozok irodában hétfőtől péntekig, havi 30 ezret keresek. Eddig minden probléma nélkül sikerült a számlákat fizetni, stb, de szeptember óta, amióta dolgozom, folyamatosan sír nekem, hogy nem tudja fizetni a számlákat. Ma reggel mondta nekem, hogy innentől akkor 20 ezerrel nekem is be kell szállnom a számlákba, mert hirtelen, hogy el kezdtem dolgozni már nem elég az Ő pénze.

10 ezer igy is elmegy egy hónapban a benzinre, ha most 20-al beszállok, 0 forintért fogok dolgozni, ez így nem éri meg nekem. Jogoa, hogy nekem muszáj beszállnom, ha eddig nem kellett?

2021. okt. 28. 13:59
 151/162 anonim ***** válasza:
98%

148-as: Elfelejted, hogy a kérdező már nem gyerek. Lehet egy ideig mutogatni a körülményekre, meg bárki másra, de ha az ember nem tesz saját magáért, akkor hogy várhatja, hogy más tegyen? Ha nincs pénz, akkor ott kell hagyni az (amúgy bevallottan) utált egyetemet és olyan helyre kell költözni, ahol van munka (párom most mondott fel, 2 nap múlva lett munkája képzettség nélkül egy építkezésen 250 nettóval. Bele kell szokni? Igen, és? Mindent meg lehet szokni). Több millió embernek ez sikerült, talán a kérdezőnek is fog.

Az anyjának hatalmas fellélegzés lenne már csak az, ha nem hárman, hanem ketten laknának ott. Lehet, hogy a kérdező mentálisan beteg, de a világ erre nincs tekintettel, soha nem is volt. Össze kell kapnia magát,más út nincs.

2021. okt. 30. 15:29
 152/162 anonim ***** válasza:
100%
De gyerek maradt a fejében, érzelmileg visszamaradott, nincsenek meg a felnőtt élethez szükséges képességei. Elsősorban nincs jövőképe. Ismerek ilyet, hatvanhoz közelít, életében nem volt hajlandó dolgozni semmit, szülei tartották el, míg éltek, most a testvére kénytelen.
2021. okt. 30. 16:02
 153/162 anonim ***** válasza:
100%
figyelitek hogy a 144re direkt nem válaszol? :D...
2021. okt. 30. 21:17
 154/162 anonim ***** válasza:
91%
Martin, azokat a hlye videóidat rengetegen megnézték, ha indítanál egy csak szöveges blogot (személyiségi jogokat sértő videók nélkül) a mindennapjaidról, hasonló forgalmat bonyolítana, és kapnál pénzért egyre több reklámhelyet. Az emberek imádják a botrányt, te pedig egy igazán botrányos ember vagy, felháborító jellemvonásokkal. Ebből a sok rosszból 1-2 év múlva megvolna a megélhetésed. Szrból várat építhetnél.
2021. okt. 30. 21:35
 155/162 Savlekotő ***** válasza:
76%

Nem kötelező a kóla ti szerintem tudat alatt csoportos öngyilkosságot hajtotok végre.

Lehet megköveznek most de a gyerek vállalást,iskolához minimum érettségihez szakmához munkához,jövedelemhez pszichológia vizsgálathoz kötni. És a mentális betegeket fűggőket elkötni a büdös picsába,mert itt az eredménye,és most a csokra is sok ganéj szaporodásba kezdett,tisztelet a kevés kivételnek.. És ezeket mind az állam meg a dolgozók fogják eltartani..

2021. okt. 31. 11:45
 156/162 anonim ***** válasza:
100%
Savlekötőnek igaza van, ez Martinék lassú, látens családi öngyilkossága. Viszont nem biztos, hogy genetikus a mentális betegségük, egy elmebeteg egész családot ki tud nyírni agyilag. Megbolondul a bolond mellett, aki vele lakik. Lehet, hogy anyuka a fő beteg a családban, ő csinálhatott a kislányból is beteget. Most meg már a fiú is beteg agyilag.
2021. okt. 31. 12:42
 157/162 kovpet ***** válasza:
13%
Savlekotő: tehát az összes dohányost vaszektómiára köteleznéd? Hát, mondjuk úgy, unortodox megközelítés :)
2021. okt. 31. 12:54
 158/162 anonim ***** válasza:
30%

Korábban már írtam ide. 99. Választ. Getczhy elegánsan le lett pontozva.

De! Továbbra is kiállok amellett, hogy minden anyagi vitát egyezséggel kell megoldani. Azaz nem benyelni a diktátumot alku és "csont" nélkül, hanem érvelni, közös és kölcsönös kozelítéssel egy köztes álláspontot kialakítani. Ennek képességét ha elsajátítod, később is hasznát fogod venni.

2021. nov. 1. 07:41
 159/162 anonim ***** válasza:
100%
Ez elmebeteg családban nem működik.
2021. nov. 1. 08:00
 160/162 anonim ***** válasza:
100%
Hová lett a tegnapi kérdés? Azért tudtatok ma mit enni?
2021. nov. 1. 16:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!