Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a diák, de nagykorú lányoto...

Ha a diák, de nagykorú lányotok teherbe esne, támogatnátok őt anyagilag?

Figyelt kérdés
Ha egy nagykorú, de még tanuló ‘gyereketek’ teherbe esne és nem tudná eltartani a bébit, segítenétek neki?
2021. szept. 30. 23:01
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
80%

Elég szomorú, hogy egyes szülők nem adnák meg a lányuknak a lehetőséget,

Ez nem lehetőség a szülőnek hanem bele kényszerítés

1.Gondolj már bele,ki nevelné azt a gyereket, hát nem a 18 éves gyerek, szülő nyakán marad ...

Már felneveltem egyet...nem kell még egy,ha annyira akarnék én szülő gyereket,akkor újra magamnak szülők

2. Azt se tudod milyen anyagi helyzetben vannak,lehet már nem is tellik +1 főre

3. Én mindig azt tanítottam a lányomnak,nem nekem szülsz,hanem magamdnak,szóval azért,mert anya fáradt vagyok anya el kell intézzem a postát bevásárlás,anya akarok egy szabad hétvégét,azért nem fogok vigyázzni a picire,mert megoldható,miért ne tudná elvinni egy babakocsis polyás gyereket ilyen helyre,magadnak szülted,ez ezzel jár,egy ​hétköznapi dolgot oldjon már meg,felnőtt nő.

4. 18 évesen amikor előtte az élet a karrier,buli haverok, csajok, társaság

Te melyiknek örülnél 18 évesen pelenkázni,éjjel nappal fent lenni egy csecsemővel, játszótéri anyukák csúnya szemmel néznének rád megvetően,a régi ismerősöktől barátoktol búcsút intve.

Vagy ballábas után Szabad nyár

Szabad élet, buli,karriert tanulmányok folytatása.jo normális munkahely ahol nincs az,hogy hova menjek el 18 évesen dolgozni gyerek mellett,ráér ezen agyalni 30 évesen is.

5.hol az apa ? Vállalja a felelősséget

6. Én ezekért a dolgokért mint szülő az abortuszt mondom

Ha meg akarja tartani szíve joga,de tudja a szabályokat

Nem nekem szülte,nincs nyavajgás,hogy de anya miért nem segítesz.

2021. okt. 1. 05:17
 12/31 anonim ***** válasza:
80%

#11 vagyok

Az se mindegy,hogy azért lett terhes a lányom, mert nem bírta ráhúzni a faszi farkara azt az óvszert.

Erre volt esze,akkor arra is, hogy felnevelje

Annyiban segítenek,hogy kislányom itt maradhatsz a szülői házban,de amit a baba 1.5 éves lesz irány a bölcsi,te meg még dolgozni,a tanulmányokat befejezed meleltte vagy estin.

Ne nekem szülj,én már felneveltem kettőt,én azért nem szültem harmadikat,mert nem akartam.

Igen biztos szeretni fogom az unokám,de ha 18 évesen volt esze teherbe esni,akkor nőljön fel és ehhez is legyen esze.

es ne tőlem várja,ne kényszerítsen bele,hogy majd én éjszakánként felkelek a picire mert a lányom nem bír.

2021. okt. 1. 05:22
 13/31 anonim ***** válasza:
41%
A kérdező csak az anyagiakat kérdezte, nem azt, hogy vállalnátok-e a gyereknevelést! Abban én segítenék, ha tudok.
2021. okt. 1. 05:26
 14/31 anonim ***** válasza:
78%
Szégyen, ha valaki úgy tartja meg a gyerekét, hogy nincs rendes háttere. Nincs ebben semmi csodálatos, semmi becsülendő. Gusztustalan, hormongőzös ostobapicsás mentalitás. Engem nem így neveltek, én sem így nevelem a gyerekem. Szexelni lehet, élni lehet, de aki babázni akar, az előbb tegyen le valamit az asztalra vagy játsszon műanyag babákkal.
2021. okt. 1. 05:56
 15/31 anonim ***** válasza:
71%

Annyival támogatnám,hogy maradhat velünk,de semmilyen segítséget ne várjon el tőlem,hogy mama segíts ebbe abba

Elmondanám neki persze,de magára van utalva oldja meg.

Az én nyakamra ne sózza...

2021. okt. 1. 07:00
 16/31 anonim ***** válasza:
45%
Támogatnám, mégis ki támogassa más. Anyagilag. Vigyáznék is rá, nappal. Éjjel nem, de nappal, hogy tudjon tanulni, esetleg dolgozni mellette, igen.
2021. okt. 1. 07:05
 17/31 anonim ***** válasza:
73%

Támogatnám abban, hogy

- munkát találjon

- amíg nincs melója, addig! hajlandó vagyok fizetni a vizsgálatot, ha kell, a baba alap! cuccait

- náha! vigyáznék a gyerekére, mikor ő pl vizsgázik (ha folytatni akarja gyerek-meló mellett az egyetemet)

Viszont, ha azt látnám, arra játszik, hogy majd én eltartom, akkor nagyot koppanna.

2021. okt. 1. 07:35
 18/31 anonim ***** válasza:
73%
Nem. Nagykorú, oldja meg. Szívesen segítek bármi más módon, tehát lakhat otthon, nem kell hozzájárulnia a háztartás költségeihez, vigyázok a gyerekre, amikormtudok, de önmagát és a gyereket neki kell eltartania.
2021. okt. 1. 07:56
 19/31 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem segítenék valahogy, de probalnam ugy intezni hogy ő is haladjon az eletevel, de megse az legyen hogy 10ev mulva is rám vár mindenben. Inkabb ugy fogalmaznek segitek hogy meg tudja oldani a helyzetet, vigyazok a gyerekre ha kell meg minden stb. De ne szokjon ra arra hogy megoldom helyette orokke a problemait. Mint egy mankó, ott vagyok támasznak hogy ne essen el, de azert nem az en gyerekem hogy en neveljem fel.
2021. okt. 1. 08:51
 20/31 anonim ***** válasza:
60%
Értelmes felnőtt nem mondja azt, hogy bébi. Értelmes felnőtt nem vállal a kopasz seggére gyereket. Ha vállal, vállalja a kedves párjával ne a szülei nyakára..
2021. okt. 1. 09:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!