Ha a diák, de nagykorú lányotok teherbe esne, támogatnátok őt anyagilag?
Figyelt kérdés
Ha egy nagykorú, de még tanuló ‘gyereketek’ teherbe esne és nem tudná eltartani a bébit, segítenétek neki?2021. szept. 30. 23:01
31/31 anonim válasza:
"Akik segitenenek a saját gyerekükön mind le van pontozva..bár meg se lepődtem 😅"
A saját gyerekemen mindig segítenék, de nem veszem át a felelősséget 18 évre csak azért, mert a kisasszony anyuci akar(t) lenni. Gyereket vállalni nagyon nagy felelősség. Pont erre írtam, hogy támogatnám addig, amíg munkát nem talál, de nevelni meg pénzelni nem fogom az ő gyerekét, mert egyrészt nem az én feladatom, másrészt igenis meg kell érteni, hogy nem a szülők nyakába szülök egy gyereket. Ha én gyereket akarok, akkor szülök magamnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!