Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám nem engedi, hogy...

Anyukám nem engedi, hogy beoltsanak. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, szeretnék covid oltást, de anyukám hallani sem akar róla. Totál elhiszi a fake newst. Suliban beszélgettünk róla egy órát és valaki elmesélte, hogy a nővére 21 évesen oxigént kapott tavasszal, olyan beteg volt a covidtól (anyu szerint náthától is lehet ilyen) a mai napig nem érez ízeket, semmi étvágya, korábban teljesen egészséges volt, most lefogyott csont soványra (anyu szerint ebben nincs semmi különös). Szerinte az oltástól le fogják vágni a lábam pár éven belül!!!

Apám sajnos egy csavargó alkesz, totál nem érdeklik ezek a dolgok, mi se őt.

Én nem akarok covidos lenni, az ostályban rajtam kívül csak 3-an (a cig-ok) nem mentek/mennek oltásra. Engem nagyon zavar hogy most ott vagyok a sok ember között oltás nélkül. Kérek értelmes ötleteket.

2021. szept. 2. 18:04
 81/109 anonim ***** válasza:
97%
#82: Forrás?
2021. szept. 3. 05:54
 82/109 anonim válasza:
15%

Azt hittem, hogy csak néhány nyugdíjast tudott a kormány hülyíteni, erre kiderül, hogy a fiatalok között is vannak ilyen agy mosottak. Szomorú.

Hallgass anyádra kérdező, több esze van mint neked.

2021. szept. 3. 07:22
 83/109 anonim ***** válasza:
93%

#48:

Ez nem igaz, csak cselekvőképes ember esetén, és a 18 év alatti nem cselekvőképes kategória.

2021. szept. 3. 08:58
 84/109 anonim ***** válasza:
28%
119-es Miért?
2021. szept. 3. 13:12
 85/109 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értek ehhez, de szerintem 18 alatt mindenhez kell a szülő beleegyezése, úgyhogy ha ezt nézzük, nem nagyon tudsz mit tenni.
2021. szept. 3. 13:40
 86/109 anonim ***** válasza:
81%
Hagyjuk már ezt az oltás hisztit. Amikor zabáljátok a műkajákat, szívjátok a cigarettát, vedelitek az alkoholt, döglötök a net előtt és alig mozogtok, zabáljátok a fehérjeport és még lehetne sorolni sosem cirkuszoltok meg gondolkodtok, hogy milyen negatív hatásai vannak. Vagy szeditek a hormonális fogamzásgátlókat, amelyek bizonyítottan károsítják a szervezetet és bizony hozzájárul erősen a mellrák kialakulásához, az természetes, sőt sok férfinek nem nevezhető barom el is várja a nőjétől. Soroljam még? De az oltástól rettegtek és meghazudtoljátok kb. a szakembereket miközben nem értetek a témához. Kérdező: örülök, hogy te okos vagy és nem csinálsz politikát az oltásból, felfogod, hogy jobb, mint a covid. Próbálj segítséget kérni ofőtől és a gyámügytől.
2021. szept. 3. 15:17
 87/109 anonim ***** válasza:
73%
En azt javaslom hogy az értelmesebbik rétege a társadalomnak tudományos szakoldalakat nézegessen, ha már sem a virológiához sem az immunológiához nem ért s az információkat ne a mindenféle káros adathalmazt tartalmazo 1 bites facebook csoportokból ahol a grafén oxid és 5G hatasat taglalják ezernyi rémhírrel ötvözve.
2021. szept. 3. 22:46
 88/109 anonim ***** válasza:
83%
Az osszes olyan eüs dolgozó hagyja el az intézmények teruletét mihamarabb aki kételkedik a vírusban, nem tesz meg semmit a védekezésért nem hord maszkot ha az elő van írva s elutasítja az oltást. Tegye de akkor távozzon is az eü kotelékeibol s menjen a tescoba árufeltoltonek.
2021. szept. 3. 22:52
 89/109 anonim ***** válasza:
1%
88-as te egyszerű vagy 😁😁😁😁
2021. szept. 4. 06:58
 90/109 anonim ***** válasza:
51%
Szeresd anyukádat ezért. Mert aggódik és ő is szeret!
2021. szept. 5. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!