Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám nem engedi, hogy...

Anyukám nem engedi, hogy beoltsanak. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, szeretnék covid oltást, de anyukám hallani sem akar róla. Totál elhiszi a fake newst. Suliban beszélgettünk róla egy órát és valaki elmesélte, hogy a nővére 21 évesen oxigént kapott tavasszal, olyan beteg volt a covidtól (anyu szerint náthától is lehet ilyen) a mai napig nem érez ízeket, semmi étvágya, korábban teljesen egészséges volt, most lefogyott csont soványra (anyu szerint ebben nincs semmi különös). Szerinte az oltástól le fogják vágni a lábam pár éven belül!!!

Apám sajnos egy csavargó alkesz, totál nem érdeklik ezek a dolgok, mi se őt.

Én nem akarok covidos lenni, az ostályban rajtam kívül csak 3-an (a cig-ok) nem mentek/mennek oltásra. Engem nagyon zavar hogy most ott vagyok a sok ember között oltás nélkül. Kérek értelmes ötleteket.

2021. szept. 2. 18:04
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/109 anonim ***** válasza:
72%
99. Örülök, hogy végül lett megoldás, és még jól is sikerült a találkozásotok!
2021. szept. 7. 14:14
 102/109 anonim ***** válasza:
39%
97-esnek doktorija van sőt virológiából is vizsgázott😄😄s azért rajoskodik..zajoskodik itt.
2021. szept. 9. 21:23
 103/109 anonim ***** válasza:
72%
Örülök, hogy sikerült elintézned, még jobban, hogy apukáddal javult a kapcsolatod.
2021. szept. 9. 21:32
 104/109 anonim ***** válasza:
32%

102-es olvass kicsit előrébb, miért írtam a "rajoskodást".

Továbbá, nem kell virológusnak lenni, elég lenne neked is, ha lenne 1 kis eszed és megpróbálnál gondolkodni. De úgy látom nem megy. Gondolom M1-et nézed, migráns, soros.....stb.

2021. szept. 10. 05:31
 105/109 anonim ***** válasza:
62%

"ha lenne 1 kis eszed és megpróbálnál gondolkodni. "

Ezt pont a hozzád hasonló idiótáknak kéne tenni.

2021. szept. 10. 06:45
 106/109 anonim ***** válasza:
28%
Bizony így van. Eszed neked nincs sok. Talán te olvasol elég sokat újvilágtudat, orvosok a tisztánlátásért, chemtrail stb. 😃sorost nem nézek a médiát sem nem nézek m1et. Olyanok véleményére adok akiknek valamelyest közük van a tudományhoz, gyógyászathoz szakemberek akiknek évtizedes munkásságuk van az orvostudomány területén. S nem az ,,élet iskolája ahol az Isten a tanár,, iskolázottságú vírológusok mondják meg a tutit. De tudod mit te és a hasonszőrű honfitársak jobb ha a továbbiakban is kézrátétellel gyógyítatjátok magatokat.
2021. szept. 10. 17:49
 107/109 anonim ***** válasza:
60%
106 Te kis buta, na jó nagy. Te csak azt olvasod, amit olvasni akarsz. 🐑🐑🐑🤡
2021. szept. 11. 08:04
 108/109 anonim ***** válasza:
72%

Új versenyzőként csatlakozok a témához.

Többszörösen immunvédet lettél, ennyi oltástól. Azóta történt "bármi" ebből kifolyólag anyud és közted?

2021. szept. 12. 14:56
 109/109 anonim ***** válasza:
4%
Hát persze, többszörösen immunvédett😆😆😆😆😆😆
2021. szept. 13. 04:58
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!