Anyukám nem engedi, hogy beoltsanak. Mit tudok tenni?
16 éves lány vagyok, szeretnék covid oltást, de anyukám hallani sem akar róla. Totál elhiszi a fake newst. Suliban beszélgettünk róla egy órát és valaki elmesélte, hogy a nővére 21 évesen oxigént kapott tavasszal, olyan beteg volt a covidtól (anyu szerint náthától is lehet ilyen) a mai napig nem érez ízeket, semmi étvágya, korábban teljesen egészséges volt, most lefogyott csont soványra (anyu szerint ebben nincs semmi különös). Szerinte az oltástól le fogják vágni a lábam pár éven belül!!!
Apám sajnos egy csavargó alkesz, totál nem érdeklik ezek a dolgok, mi se őt.
Én nem akarok covidos lenni, az ostályban rajtam kívül csak 3-an (a cig-ok) nem mentek/mennek oltásra. Engem nagyon zavar hogy most ott vagyok a sok ember között oltás nélkül. Kérek értelmes ötleteket.
Mi a hülyeség?
Kevesebb mint 5 tini halt meg Magyarországon koronavirusban. Az a baj a hazug Fideszesekkel hogy nyilvános a statisztika.
De zabáljátok a krumplit újabb fiatal életét kockáztazva megfázás ellen oltatni
Aláírást hamisit, megy a börtönbe.
Biztasd csak, én kivágnám az útra 18 évesen úgyse lesz már egészséges oltás után, plusz hazudott szüleinek
34-es vagyok, sokan lepontoztak, de nem baj. Lehet kicsit erős volt, hogy írtam, hogy szerintem nem derülne ki a hamisítás. :)
Az jutott eszembe még, hogy esetleg várj még egy kicsit. Még most nincs olyan sok megbetegedés. Anyukádnak lehet változni fog a véleménye. Később is beadathatod és együtt elmentek majd.
Valamilyen szinten meg jó hogy sokan oltottak nálatok, így kisebb az esély, hogy elkapod. :)
Tehát én várnék még akkor és győzködném.
58. Idő kell, mire kialakul a védettség, így ha akkor kapja meg, mikor már sok beteg van, akkor egy ideig nem nagyon változik semmi.
Attól, hogy mások oltottak még fertőzhetnek, csak ők nem esnek át rajta súlyos tünetekkel. Ez a kérdezőt nem védi meg semmitől. Az tenné, ha ő is be lenne oltva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!