Anyukám nem engedi, hogy beoltsanak. Mit tudok tenni?
16 éves lány vagyok, szeretnék covid oltást, de anyukám hallani sem akar róla. Totál elhiszi a fake newst. Suliban beszélgettünk róla egy órát és valaki elmesélte, hogy a nővére 21 évesen oxigént kapott tavasszal, olyan beteg volt a covidtól (anyu szerint náthától is lehet ilyen) a mai napig nem érez ízeket, semmi étvágya, korábban teljesen egészséges volt, most lefogyott csont soványra (anyu szerint ebben nincs semmi különös). Szerinte az oltástól le fogják vágni a lábam pár éven belül!!!
Apám sajnos egy csavargó alkesz, totál nem érdeklik ezek a dolgok, mi se őt.
Én nem akarok covidos lenni, az ostályban rajtam kívül csak 3-an (a cig-ok) nem mentek/mennek oltásra. Engem nagyon zavar hogy most ott vagyok a sok ember között oltás nélkül. Kérek értelmes ötleteket.
71.olyan szánalmas vagy hogy nem igaz...most azt hiszed ezzel vagy nagy gyerek? igen írtam hogy vége a vitának de nem írtam szó szerint azt hogy én hagyom abba, azt neked címeztem..hogy fejezd be szóval még félre is értetted..és igen lemásoltál ahogy írtam a 64-es válaszomban 63.befejezheted hogy itt fölöslegesen hergeled magad.. te utána írtad hogy
64. befejezheted hogy itt fölöslegesen hergeled magad....konkrétan fogdtad és bemásoltad azt ennyi..szóval ki a hazug csicska? Te vagy itt nagyobb kötekedő sőt borzalmas a stílusod..látom már nem tudsz mit reagálni..
Kérdező,nagyon semmit, nem oltatod be magad és annyi.
mellesleg visszaolvastam a "válasz"okat a 71-esnek van igaza! 74-es a te mások válaszát/véleményét lealacsonyítod mások válaszát baromságnak bélyegzed meg, ráadásnak úgy szólítgatsz fel másokat mintha te osztán valaki lennél, pedig ugyan olyan senki vagy a neten mint az akit lekezelően felszólítgatsz,a stílusod meg sokkal undorítóbb mint a 71-esé. Ha jól sejtem megpróbált rávilágítani a tényre hogy egy a semmire nagyképű kretén vagy, de neked ezt nem igazán sikerült felfogni, sem pedig esetleg magadba nézni, hanem habzó szájjal nekiestél mint egy kutya. Nem hinném hogy bemásolta volna,a 64-es választ tényleg több a pont.
Szóval te 16 évesen leszűrted a fake news-t 👏👏👏👏 komoly karrier áll előtted.
Én erre csak annyit mondok, hogy a szekszárdi kórházból kirúgtak közel 200 dolgozót, mert nem oltatták be magukat. Biztos mind hülye, te meg az okos. Jah, lehet nyomni a piros kezet, attól még igaz.
#79: És miért kell hazudni? Nem rúghatták ki őket!
Most figyelmen kívül hagyva azt, hogy kizártnak tartom, hogy egy kórházban ennyi oltatlan egészségügyi dolgozó legyen, a határidőt kitolták szeptember 15-ig. Tehát még senkit nem rúghattak ki emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!