Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám nem engedi, hogy...

Anyukám nem engedi, hogy beoltsanak. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, szeretnék covid oltást, de anyukám hallani sem akar róla. Totál elhiszi a fake newst. Suliban beszélgettünk róla egy órát és valaki elmesélte, hogy a nővére 21 évesen oxigént kapott tavasszal, olyan beteg volt a covidtól (anyu szerint náthától is lehet ilyen) a mai napig nem érez ízeket, semmi étvágya, korábban teljesen egészséges volt, most lefogyott csont soványra (anyu szerint ebben nincs semmi különös). Szerinte az oltástól le fogják vágni a lábam pár éven belül!!!

Apám sajnos egy csavargó alkesz, totál nem érdeklik ezek a dolgok, mi se őt.

Én nem akarok covidos lenni, az ostályban rajtam kívül csak 3-an (a cig-ok) nem mentek/mennek oltásra. Engem nagyon zavar hogy most ott vagyok a sok ember között oltás nélkül. Kérek értelmes ötleteket.

2021. szept. 2. 18:04
 71/109 anonim ***** válasza:
0%
66.os válaszos tökéletesen lemásolta az én 64esemet...
2021. szept. 3. 02:45
 72/109 anonim ***** válasza:
0%
71.troll...
2021. szept. 3. 02:46
 73/109 anonim ***** válasza:
0%

71.olyan szánalmas vagy hogy nem igaz...most azt hiszed ezzel vagy nagy gyerek? igen írtam hogy vége a vitának de nem írtam szó szerint azt hogy én hagyom abba, azt neked címeztem..hogy fejezd be szóval még félre is értetted..és igen lemásoltál ahogy írtam a 64-es válaszomban 63.befejezheted hogy itt fölöslegesen hergeled magad.. te utána írtad hogy

64. befejezheted hogy itt fölöslegesen hergeled magad....konkrétan fogdtad és bemásoltad azt ennyi..szóval ki a hazug csicska? Te vagy itt nagyobb kötekedő sőt borzalmas a stílusod..látom már nem tudsz mit reagálni..

2021. szept. 3. 02:55
 74/109 anonim ***** válasza:
9%

Kérdező,nagyon semmit, nem oltatod be magad és annyi.

mellesleg visszaolvastam a "válasz"okat a 71-esnek van igaza! 74-es a te mások válaszát/véleményét lealacsonyítod mások válaszát baromságnak bélyegzed meg, ráadásnak úgy szólítgatsz fel másokat mintha te osztán valaki lennél, pedig ugyan olyan senki vagy a neten mint az akit lekezelően felszólítgatsz,a stílusod meg sokkal undorítóbb mint a 71-esé. Ha jól sejtem megpróbált rávilágítani a tényre hogy egy a semmire nagyképű kretén vagy, de neked ezt nem igazán sikerült felfogni, sem pedig esetleg magadba nézni, hanem habzó szájjal nekiestél mint egy kutya. Nem hinném hogy bemásolta volna,a 64-es választ tényleg több a pont.

2021. szept. 3. 03:20
 75/109 anonim ***** válasza:
98%
A kutya nem fogja tudni, ki írta alá.
2021. szept. 3. 05:30
 76/109 anonim ***** válasza:
18%

Szóval te 16 évesen leszűrted a fake news-t 👏👏👏👏 komoly karrier áll előtted.

Én erre csak annyit mondok, hogy a szekszárdi kórházból kirúgtak közel 200 dolgozót, mert nem oltatták be magukat. Biztos mind hülye, te meg az okos. Jah, lehet nyomni a piros kezet, attól még igaz.

2021. szept. 3. 05:39
 77/109 anonim ***** válasza:
86%
79, szintén eü dolgozóként: rúgják is ki. Akinek nem a tankönyv, hanem a fb és a politika alapján van tudása, az nem való közénk.
2021. szept. 3. 05:44
 78/109 anonim ***** válasza:
91%

#79: És miért kell hazudni? Nem rúghatták ki őket!

Most figyelmen kívül hagyva azt, hogy kizártnak tartom, hogy egy kórházban ennyi oltatlan egészségügyi dolgozó legyen, a határidőt kitolták szeptember 15-ig. Tehát még senkit nem rúghattak ki emiatt.

2021. szept. 3. 05:44
 79/109 anonim ***** válasza:
1%
81-es, de hogy nem!
2021. szept. 3. 05:47
 80/109 anonim ***** válasza:
80%
Hazudsz, 79. Le sem járt a határidő.
2021. szept. 3. 05:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!