Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám nem engedi, hogy...

Anyukám nem engedi, hogy beoltsanak. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, szeretnék covid oltást, de anyukám hallani sem akar róla. Totál elhiszi a fake newst. Suliban beszélgettünk róla egy órát és valaki elmesélte, hogy a nővére 21 évesen oxigént kapott tavasszal, olyan beteg volt a covidtól (anyu szerint náthától is lehet ilyen) a mai napig nem érez ízeket, semmi étvágya, korábban teljesen egészséges volt, most lefogyott csont soványra (anyu szerint ebben nincs semmi különös). Szerinte az oltástól le fogják vágni a lábam pár éven belül!!!

Apám sajnos egy csavargó alkesz, totál nem érdeklik ezek a dolgok, mi se őt.

Én nem akarok covidos lenni, az ostályban rajtam kívül csak 3-an (a cig-ok) nem mentek/mennek oltásra. Engem nagyon zavar hogy most ott vagyok a sok ember között oltás nélkül. Kérek értelmes ötleteket.

2021. szept. 2. 18:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/109 anonim ***** válasza:
21%
Fogadd el a döntését, mert jót akar Neked!!!!
2021. szept. 2. 18:11
 2/109 anonim ***** válasza:
74%
Ne fogadd el a döntését, a Te életedről -ilyen felnőtt felfogással, neked kellene dönteni.
2021. szept. 2. 18:12
 3/109 anonim ***** válasza:
16%
Ne hallgas a 2-re!
2021. szept. 2. 18:16
 4/109 A kérdező kommentje:
Börtönbe kerülhetek vagy kirúghatnak az iskolából, ha hamisítom az aláírását? Értesítik őt?
2021. szept. 2. 18:17
 5/109 anonim ***** válasza:
79%
A háziorvosra se hallgat? Nincs egy értelmes barátnője, rokona, akinek tekintélye van előtte? Szállítsd neki napi szinten a megtörtént eseteket (vírustagadó prédikátorok is meghaltak, egy anya meghalt, akit a lányai nem engedtek beoltani, házaspárok egyszerre) és próbálj meg tudományos ismeretterjesztő videókat keresni az oltásokról.
2021. szept. 2. 18:17
 6/109 anonim ***** válasza:
81%

4-es nem szabad, aláírást hamisítani semmikor se!

Értesíten fogják, az is lehet.

2021. szept. 2. 18:21
 7/109 anonim ***** válasza:
76%

#2 vagyok

Ugyan annyi jogom van véleményt nyilvánítani, mint bárki másnak. Hiába próbálsz hiteltelenné tenni, akkor is kitartok mellette.

Mindenki maga döntsön a saját életéről ha képes felfogni azt!

2021. szept. 2. 18:22
 8/109 A kérdező kommentje:
Anya orvoshoz se jár, mert azok pénzlesők szerinte, mutattam neki youtubeot a vírusokról, 3 másodpercet nem volt hajlandó megnézni, mert "a gyógyszeripar csinálta az összeset". Szégyenlem a saját anyámat :(
2021. szept. 2. 18:25
 9/109 anonim ***** válasza:
88%
7.jó de ettől még a kérdezőé a döntés.
2021. szept. 2. 18:25
 10/109 anonim ***** válasza:
22%

szerintem nem kell a beleegyezése mivel 16 vagy, de javítsatok ki.

Egyszerűen elmész és utána már semmit nem tehet.

2021. szept. 2. 18:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!