Anyukám nem engedi, hogy beoltsanak. Mit tudok tenni?
16 éves lány vagyok, szeretnék covid oltást, de anyukám hallani sem akar róla. Totál elhiszi a fake newst. Suliban beszélgettünk róla egy órát és valaki elmesélte, hogy a nővére 21 évesen oxigént kapott tavasszal, olyan beteg volt a covidtól (anyu szerint náthától is lehet ilyen) a mai napig nem érez ízeket, semmi étvágya, korábban teljesen egészséges volt, most lefogyott csont soványra (anyu szerint ebben nincs semmi különös). Szerinte az oltástól le fogják vágni a lábam pár éven belül!!!
Apám sajnos egy csavargó alkesz, totál nem érdeklik ezek a dolgok, mi se őt.
Én nem akarok covidos lenni, az ostályban rajtam kívül csak 3-an (a cig-ok) nem mentek/mennek oltásra. Engem nagyon zavar hogy most ott vagyok a sok ember között oltás nélkül. Kérek értelmes ötleteket.
4-es nem szabad, aláírást hamisítani semmikor se!
Értesíten fogják, az is lehet.
#2 vagyok
Ugyan annyi jogom van véleményt nyilvánítani, mint bárki másnak. Hiába próbálsz hiteltelenné tenni, akkor is kitartok mellette.
Mindenki maga döntsön a saját életéről ha képes felfogni azt!
szerintem nem kell a beleegyezése mivel 16 vagy, de javítsatok ki.
Egyszerűen elmész és utána már semmit nem tehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!