Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám nem engedi, hogy...

Anyukám nem engedi, hogy beoltsanak. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, szeretnék covid oltást, de anyukám hallani sem akar róla. Totál elhiszi a fake newst. Suliban beszélgettünk róla egy órát és valaki elmesélte, hogy a nővére 21 évesen oxigént kapott tavasszal, olyan beteg volt a covidtól (anyu szerint náthától is lehet ilyen) a mai napig nem érez ízeket, semmi étvágya, korábban teljesen egészséges volt, most lefogyott csont soványra (anyu szerint ebben nincs semmi különös). Szerinte az oltástól le fogják vágni a lábam pár éven belül!!!

Apám sajnos egy csavargó alkesz, totál nem érdeklik ezek a dolgok, mi se őt.

Én nem akarok covidos lenni, az ostályban rajtam kívül csak 3-an (a cig-ok) nem mentek/mennek oltásra. Engem nagyon zavar hogy most ott vagyok a sok ember között oltás nélkül. Kérek értelmes ötleteket.

2021. szept. 2. 18:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/109 anonim válasza:
91%
18 éves kor alatt szülő vagy gondviselő ìràsos beleegyezése szükséges.Esetleg apukàddal is megbeszélhetnéd hogy ìrja alà
2021. szept. 2. 18:41
 22/109 anonim ***** válasza:
91%
Beszélj a tanároddal, és kérd hogy segítsen a gyámhatóságnál eljárni az ügyedben. Szerintem elég nagy vagy már, hogy eldöntsd mit szeretnél. És az orvosi ellátáshoz, az oltáshoz is jogod van!
2021. szept. 2. 18:42
 23/109 anonim ***** válasza:
88%
17es adott jó választ, próbálj beszélni az ofőddel vagy valamelyik értelmesebb rokonnal, aki tud hatni rá.
2021. szept. 2. 18:44
 24/109 anonim ***** válasza:
29%
Szülőként válaszolok neked a kérdésedre. Azért, mert anyukád félt téged és a lehető legjobbat akarja neked. Lehet, hogy rossz döntést hoz ezzel, lehet, hogy jót. Ezt most senki nem tudja neked megmondani, még egy orvos sem. Lehet, hogy van egy ismerősöd, aki nagyon szenvedett a covid-tól, lehet van több is, de biztos tudnának olyanok is negatív példát mondani, akik az oltást követően lettek rosszul, vannak rosszul, bénultak le, szenvednek azóta is hosszú ideje különböző problémáktól. Sajnos rengeteg, nemcsak mellékhatása lehet az oltásnak, hanem hosszú távra hatása is, amit ma még nem ismernek. Sok ember nem az oltás ellen van, hanem az ellen, hogy miért köteleznek lassan már, ha máshogy nem, különböző intézkedésekkel embereket egy olyan oltásra, ami sajnos elsülhet nagyon sokaknál nagyon rosszul is. Természetes, hogy az emberek félnek. Fiatal vagy, fiatal a szervezeted, nagyon nagy a valószínűsége, ha elkapod a covid-ot, akkor gond nélkül kigyógyulsz belőle. Mert nyilván erős az immunrendszered. De ha beoltanak és ki tudja milyen rejtett betegséged, allergiád, szervid problémád van, lehet, hogy egy életre megbánod, hogy beoltottak. Számos eset van, nézz utána a neten, ahol fiatal, korodbeliek sok csővel a nyílásaikból élnek, mert be lettek oltva....
2021. szept. 2. 18:47
 25/109 anonim ***** válasza:
84%
tényleg apukád hogy áll ehhez? Nem muszáj anyukádat kérni ha így van vele és apád meg máshogy. lehet jobb döntése lenne ebben hiába alkeszes..egy próbát megér
2021. szept. 2. 18:48
 26/109 anonim ***** válasza:
74%
#24 koszonjuk, Emese, a hasznos hozzaszolast. Nem facebook-rol kene tajekozodni es akkor nem hordanal ossze ennyi baromsagot.
2021. szept. 2. 18:48
 27/109 anonim ***** válasza:
41%
24.Fiatal vagy, fiatal a szervezeted, nagyon nagy a valószínűsége, ha elkapod a covid-ot, akkor gond nélkül kigyógyulsz belőle...ne igyunk előre a medve bőrére. sok esetet lehetett hallani hogy fiatalok is meghaltak covidban akik semmi betegséget sem mutattak...
2021. szept. 2. 18:50
 28/109 anonim ***** válasza:
19%
Kedves 26-os! Köszi a lepontozást. A környezetemben sokkal többen haltak meg az oltást követően, vagy szenvednek különböző igen komoly betegségekben, mint akik covid-osok voltak. Ez nem facebook. Ez a valóság. Magam is voltam covidos, a családomból is többen. Köszönjük szépen jól vagyunk, egy bakteriális fertőzés sokkal komolyabb tüneteket szokott nálunk okozni.
2021. szept. 2. 18:52
 29/109 anonim ***** válasza:
69%
28, te színtisztán hazudsz és még hülyének is nézed a többi embert!
2021. szept. 2. 18:57
 30/109 anonim ***** válasza:
89%
Egy a lényeg, meg ne tedd, hogy aláirod hamisitva az anyud nevét!!!
2021. szept. 2. 18:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!