Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám nem engedi, hogy...

Anyukám nem engedi, hogy beoltsanak. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, szeretnék covid oltást, de anyukám hallani sem akar róla. Totál elhiszi a fake newst. Suliban beszélgettünk róla egy órát és valaki elmesélte, hogy a nővére 21 évesen oxigént kapott tavasszal, olyan beteg volt a covidtól (anyu szerint náthától is lehet ilyen) a mai napig nem érez ízeket, semmi étvágya, korábban teljesen egészséges volt, most lefogyott csont soványra (anyu szerint ebben nincs semmi különös). Szerinte az oltástól le fogják vágni a lábam pár éven belül!!!

Apám sajnos egy csavargó alkesz, totál nem érdeklik ezek a dolgok, mi se őt.

Én nem akarok covidos lenni, az ostályban rajtam kívül csak 3-an (a cig-ok) nem mentek/mennek oltásra. Engem nagyon zavar hogy most ott vagyok a sok ember között oltás nélkül. Kérek értelmes ötleteket.

2021. szept. 2. 18:04
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/109 anonim ***** válasza:
81%
89es te vagy az egyszeru aki az ilyen tényekre vigyorgó fejeket küld. Kiváncsi vagyok hogy mi ennyire vicces? Minek örülsz? Azon rohogsz h az eüs kolléga minimálisan sem tartja be az intézményi szabályzatokat a védekezés érdekében? Nem mellesleg egy tescoba dolgozik,hanem eü intézményben ahol egyébként is alap elvaras a higiéniai es jarvanyugyi szabályok betartása!
2021. szept. 5. 14:28
 92/109 anonim ***** válasza:
72%

Nyugi 91-es nyalóka.... Ezt a tescos dolog beragadt nálad.... Nyugi!!!

Ha már itt tartunk, mikor nem volt ez a "halálos vírus", akkor is be kellett volna tartani az eü dolgozok higiéniai szabályait. Hol sikerült, hol nem. Az, hogy mi ellen van beoltva, nem tartozik ide. Ezt te csak szeretnéd ezzel összevonni, de baromság. Ha te be vagy oltva, akkor ugyebár, semmi bajod nem lehet, semmi! Mert hát ezért oltattad magad, ugye?! Akkor mitől fosol ennyire?

Aztán ne felejtsd el, hogy mikor hiába patyolta az eü, ha bemész a tescoba, mert ennyi a napi kikapcsolódásod, ott mindneki, mindent össze köpköd, fogdos és kész is a halálos recept. Véged.... Ne menj sehova, vagy húzz 2 maszkot, 3 kesztyűt és otthon fogdosd szabad kézzel 😁🤭🙃🙃🙃

2021. szept. 6. 05:41
 93/109 anonim ***** válasza:
68%

Aztán majd ha nem lesz aki ellát a kórházban akkor utána összetennéd még a 2 kezedet is csak hogy valaki elláson akár oltatlanként is.

Kérdező.

Ha nagyon ragaszkodsz az oltáshoz akkor beszélj a tanáraiddal, orvosoddal hogy mit tud tanácsolni ilyen esetben az aláíráshamisítás nélkül. Ez ne is legyen opció szerintem. Apukád is aláírhatja ha józan állapotban van. Ittasan elvileg nem érvényes az aláírása. Ezekre érdemes még figyelni.

2021. szept. 6. 16:49
 94/109 anonim ***** válasza:
80%
92es szánakozva olvasom mint eüs a nagy tudasu hozzászolasodat. Kollégáim nevében mondom kérlek ne terheljétek le az egészségügyet ha úgy van. Bar szerencsétlenek mindenkin válogatás nélkül. Sőt ha már ennyire nem szarsz ettől az egesztol ahogy én sem s a kollégáim se legyél raj s gyere önkénteskedni a covidra el kél a segítseg. Pont ilyen bele való fickókat keresunk😃😃
2021. szept. 6. 17:19
 95/109 anonim ***** válasza:
49%
Elmondom mi a baj veletek oltásellenesekkel, most a hülyeségeiteket leszámítva: szóval tény, hogy az oltottak is elkaphatják, csak ők megússzák enyhe tünetekkel és szövődménymentesen. Igen, van aki sajnos nem, de minimális. De ti ugye nem. Addig pedig foglaljátok a helyeket a kórházakban, mert ugyi az oltás nem kell, meg nem vészes, nincs is vírus, de ha baj van, akkor már nem vagytok hírtelen olyan nagy felvilágosult bátor férfiak és nők, szaladtok a kórházba ellátásért. Szóval leterhelitek az ígyis döcögő eü-t. A covid osztályokra sokan kivannak vezényelve ezért tulajdonképpen nem jutsz szakorvoshoz. Pl. a szűrővizsgálatok, amik életmentőek is lehetnek abszolút nincsenek. Tudod hány ember köszönheti pedig a szűrővizsgálatoknak az életét, mert időben felfedezték a bajt? De csomó másik vizsgálatra sincs kapacitás. Így a hisztitekkel tulajdonképpen hozzájárultok sok ember halálához.
2021. szept. 6. 23:30
 96/109 anonim ***** válasza:
11%

Majd megsajnállak, a covid osztályon, mert most kicsit kell dolgozz. Ti azt hiszitek, csak ott van meló. Az élet többi területén elvéreznél, te raj. 140-160 ezer forintért dolgoznak ám emberek, 8-10 órákat. Ami meg az eü-ben megy, az kritikán aluli.

Szóval mi előtt belehalnál a munkába, előtte mondj fel és van 1-2 olyan szféra, ahol visszasírod azt a covid osztályt, te raj. 😁😁🤭

Amúgy meg szana-szét van terhelve az eü. Szólj a vezetődnek, hogy ki kell állni, mert szar a helyzet. Ameddig fizetem a (nem kevés) tb-t, addig igenis terhelehetem is. Bár én úgy vagyok vele, hogy csak a kórházban ne kerüljek, mert annyira szuper ott az ellátás, hogy esélyes, hogy haza nem jutok. Pont az olyanok miatt, mint te, te RAJ! 🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️

2021. szept. 7. 05:33
 97/109 anonim ***** válasza:
44%

95-ös, te ostoba, eleget hallottad ezt a maszlagot. Az a baj veletek oltottakkal, hogy azt hiszitek az oltás után felsőbbrendűek vagytok. Meg halhatatlanok! Be vagy oltva, elhiszed, plázázol, mozizol stb és tünet nélkül hozod, viszed a vírust, úgy hogy benned van, csak esetleg neked sem tűnik fel, mert a szuper oltásod, enyhíti a tüneteket. Szórod, mint bolond a lisztet és mutogatsz az oltatlanra. Te nagyobb probléma vagy.

Hogy lehet, hogy a vírus kezdete óta, nem kaptam el. Sőt a közvetlen környezetemben senki. Na?! Akkor mit terhelek?!

2021. szept. 7. 05:40
 98/109 anonim ***** válasza:
69%

Éleződik az osztály harc.

#97-es Dr.-i végzettségét szeretném látni, ha ilyen felvilágosult, tanult.

2021. szept. 7. 07:02
 99/109 A kérdező kommentje:
Tegnap elmentem apámhoz, aláírta a papíromat, azt is megengedte, hogy az ő lakcímét írjam a papírra, nehogy anya lenyúlja a káryámat. Furcsa módon még azt is megkérdezte hogy vagyok. Most teljesen normális volt.
2021. szept. 7. 13:47
 100/109 anonim ***** válasza:
42%
96. Tudod mit jelent a raj vagy csak mondogatod? Feltételezem nem... Valószínüleg egy aluliskolázott még a 8 elemit talán elvégzett nyomorék vagy. Azért az eü keményebb ám, mint a gyári munka, és képzeld, egyetem alatt dolgoztam gyárban, szóval tudom. Fizu meg sokszor kevesebb is, mint a magadfajta aluliskolázottnak. De érettségizz le, végezz el egy eü szakmát, mondjuk egy ápolóit, lehet menni kipróbálni. Sírva szaladnál vissza a gyártósorra te rakás f.s.
2021. szept. 7. 14:00
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!