Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A te gyerekkorodban megengedet...

A te gyerekkorodban megengedett dolog volt az ilyen, te hagynád a te gyerekednek?

Figyelt kérdés

Gyerekkoromban ha kaptam születésnapomra vagy névnapomra egy doboz fagyit akkor az soha nem az enyém volt hanem mindenkié, nekem meg ugye alig jutott. Ha a zsebpénzemen vettem valami nagyobb dolgot pl egy tizenkilós dinnyét, pizzát vagy dobozos fagyit, akkor azt sem tehettem meg hogy csak én ettem meg, hiába gyüjtögettem arra a zsebpénzem. Minden ilyen dologra az volt a válasz hogy ugye nem gondoltam hogy majd csak én eszem meg?...

Nálatok hogy mentek az ilyen dolgok mikor ti voltatok gyerekek? Ha a ti gyereketek venne a zsebpénzén hasonló dolgokat hagynátok hogy csak az övé legyen?

2021. aug. 9. 22:56
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/218 anonim ***** válasza:
92%
Mi nem osztozkodtunk ha saját pénzbõl vettünk kajákat vagy kaptunk rokonoktól
2021. aug. 10. 23:58
 132/218 anonim ***** válasza:
91%
Egyszerűen még mindig nem értem, hogy hogy nem tudják felfogni egyes személyek azt, hogy vásárolni egy csokoládét bevásárlás közben a saját keresetedből a családnak, és az, hogy az alsós kölök elkölti az összes zsebpénzét egy táblacsokira nagyon nem ugyanaz :D Jó, hogy nem a 10 éves gyereket külditek bevásárolni a hónapok alatt összekuporgatott zsebpénzéből, beszarok rajtatok továbbra is :D Közös családi kassza a 10 évessel és vissza a szocializmusba, egyébként pedig olyan leszel mint egy kóbor kutya aki a csontot dugdozza. :D Ha meg nagyobb lesz a gyerek, a szexuális segédeszközök is közösek lesznek egyébként? :DDD
2021. aug. 11. 02:44
 133/218 anonim ***** válasza:
6%

132es és vajon kitől kapja az a 10 éves a zsebpénzét? Gondolom nem azoktól akik szeretnék hogy egy önző semmirekellő legyen belőle.

Ha az én gyerekem viselkedne így, vennék párszor a kedvencéből, és előtte enném meg úgy hogy ő nem kap. Vajon hogy állna akkor a szája?

2021. aug. 11. 05:42
 134/218 anonim ***** válasza:
94%
133# Jóízűen meg tudnád enni?
2021. aug. 11. 06:36
 135/218 anonim ***** válasza:
76%

128!

Egy embert írtam. Meghivlak TÉGED, aztán neki állok enni ELOTTED. Kapsz egy kávét 'oszt annyi.

2021. aug. 11. 07:09
 136/218 A kérdező kommentje:
Ha kèrtem egy zacskó chipsszet vagy cukrot vagy valamit, legtöbbször az volt a válasz hogy vegyek a saját pènzemből. De mikor abból vettem egyből kellett mindenkinek belőle.
2021. aug. 11. 08:32
 137/218 anonim ***** válasza:
6%
:)
2021. aug. 11. 08:46
 138/218 anonim ***** válasza:
20%

135 Ha 1 emberhez mész át/megy át hozzád pár órát beszélgetni este, akkor az valószínűleg jó barát/nő. Szomorú, ha még ilyen közeli személynél is azt lesed, hogy mi "illik", meg hogy nem kaptál szendvicset, csak kávét.

De hát nem vagyunk egyformák, te elvárod a kiszolgálást és meg pazarlónak és fölöslegesnek tartom.

2021. aug. 11. 09:04
 139/218 anonim ***** válasza:
82%

Hát nem tudom.... Ha nálam van barántő/havernő beszélgetni, és megéhezek, akkor eleve úgy vezetem fel, hogy "Eszünk egy szendót?" Vagy "Bekapunk egy müzli szeletet?"

És ez még messze nem a "pazarló és elvárt kiszolgálás", 138-as (de kinek milyen volt a gyerekszobája ugye...

2021. aug. 11. 10:08
 140/218 anonim ***** válasza:
24%

139-es, én is megkínálnám, ha valaki jön (ha van miből), de erre királyi többesre csak néznék, hogy félsz egyedül enni?

"Eszek egy szenyát, kérsz te is?"

2021. aug. 11. 10:18
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!