Temetkezesi kerdes,megengedett,ill.elfogadhato,ha valaki nem tart temetest,bucsuztatot a hozzatartozojanak,csak hamvasztas utan egyszeruen hazaviszi a hamvakat?
Lehet, hogy ez volt az elhunyt konkrét kérése.
Én leírtam, hogy hamvasszanak, a hamvaimat hol tárolják (egy urnatemetőben) és a "temetésemen" csak a testvérem, a fiam és a barátnőm lehet jelen. Azaz 3 ember. Pedig nem vagyok halni készülő korban, ... legalábbis remélem.
Hirtelen azt hittem rólam/ rólunk van szó.
Az én sztorim, hogy miért nem temettem a szülőmet. Mivel mindenki volt oly " kedves" hogy xartak rá, így én fizettem a hamvasztást ami azért nem 2 fillér volt... Illetve bátyámtól kitelik, hogy majd szét rongálná a sírhelyet, mert annyira utálta az öreget. Így én inkább nem fizetek ki azért több száz ezret, hogy szét barmolja illetve egyedül nem is tudok ennyit kiadni. Nem volt semmilye csak adóssága szóval az " örökségből" se fogok látni semmit.
Egyébként ha lesz úgy pénzem akkor ki kérek valahova engedélyt és szét szórjuk, hogy szabad legyen. Addig meg jó helyen van nálunk ott nem bántja senki alapon.
Koszi a valaszokat!
Utolso!Meg szabad kerdezni,kb mennyibe kerult a hamvasztas?Nem neztek furcsan a temetkezesi vallalatnal,hogy csak az urnat kered,es csak ugy odaadtak,es hazavihetted?Nem kellett ra engedely?
Miert?
Egyenlore meg csak gondolkodom elore mi legyen!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!