Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy utazzak el több napra a...

Hogy utazzak el több napra a szüleim tudta nélkül?

Figyelt kérdés

Mindent megbeszélünk egymással, kimondottan jó szülő-gyerek kapcsolatunk volt mindig.

18 éves vagyok, tudom, hogy "mehetek ahová akarok", de ez nálunk sosem így működött... Mindig tudják, hogy kb merre vagyok, kivel. De most egy olyan útról lenne szó, aminek a részleteit nem szívesen kötném az orrukra, nekik is jobb így. 5 nap, nem is messzire utaznék (Szlovénia-Olaszország).

Több opció jutott az eszembe:

a: azt mondom, hogy lemegyünk a barátnőimmel a Balatonhoz, itt viszont az a buktató, hogy néha van, hogy anya megkér, hozzak haza a nyaralóból valamit, vagy nézzek meg ezt, vagy azt

b: a szüleim elváltak, anyának azt mondanám, hogy apával vagyok, apának meg fordítva, azt, hogy anyával... viszont ha beszélnek közben valami miatt (szoktak), és szóba kerülök, az ciki

c: azt mondom, hogy barátnőkkel utazom el, akiket nem ismernek. Itt viszont az a baj, hogy félek az anyám aggódna, mert általában ismeri a barátnőimet és minimum a telefonszámaikat elkérné, mielőtt elindulok.

Ennél jobbak nem jutottak az eszembe... Sajnos az nem opció, hogy barátnők falaznak nekem, mert erről most ők sem tudnak, és szeretném, ha ez így is maradna.

Közben félek attól is, hogy esetleg lebukom/kiderül és abból hatalmas gondok lennének.

2021. aug. 8. 12:46
 181/219 anonim ***** válasza:
96%
Igazad van, nem most fogsz kicsit megtörni és szenvedni egy hónapig, hanem majd akkor teszed magad tönkre lelkileg, amikor kiderül. Mert ki fog, akármennyire is nem akarod elfogadni.
2021. aug. 11. 11:06
 182/219 anonim ***** válasza:
100%

“ azzal, hogy néha titokban találkozunk, senkinek sem ártunk”

Majd ha a jövendőbelid is félrekefélget ilyen gondolkodással, akkor erre emlékezz majd, ha kiderül.

2021. aug. 11. 11:20
 183/219 anonim ***** válasza:
98%
Tudod már, hogy a szüleidnek mit mondasz?
2021. aug. 11. 11:25
 184/219 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem ne várd annyira az egyetemet, mert kis időn belül kiderül ez az egész, és akkor ne félj, te leszel az egyetem r@banca, és meg is fogod érdemelni :)
2021. aug. 11. 11:31
 185/219 anonim ***** válasza:
20%

szerintem az egyetemen senkit nem fog érdekelni. nincs hozzá senkinek köze

itt inkább az a gond, hogy a család, ha tényleg szerető közeg, akkor nagyon sérül, ha ez kiderül.

és nagyon megértem, ha 18 évesen valaki még nehezen kontrollálja a tetteit, ha szerelmes. 40 évesen is nehéz, pedig akkor már elvileg tapasztalt az ember.

kéne valaki, akiben megbízol, és meg tudod vele beszélni. akár egy pszichológus is jó

2021. aug. 11. 15:04
 186/219 anonim ***** válasza:
100%

És arra még mindig nem válaszolt hogy mit érezne ha a barátnő keffentene az ő apjával. Talán a lelke mélyén tudja hogy egy hétmérföldes ordas kurvinyec.

Hidd el, leh akármilyen jó viszonyod a szüeliddel ,egy ekkora gerinctelen pondrót kevesen viselnek el a családjukban, nekik is jó lesz megszabadulni tőled, nem rontod a hírüket tovább.

De az nevetséges hogy még mindig azt hiszed nem fog kiderülni.

Mindenesetre kívánok neked egy olyan férjet aki a lányotok barátnőjével fog megcsalni :-D Remélem át fogod érezni.

Tudod, egyszer mindenki visszakapja amit érdemel.

2021. aug. 11. 15:49
 187/219 anonim ***** válasza:
35%

Lehet, hogy nálunk van a baj, de mi sosem fenyegetőzünk erőszakkal, meg ilyenekkel, hogy "kitépném az összes haját", "kitaposnám a belét". Normálisabb réteg vagyunk ennél azért... Na mindegy.

Ha te vagy a normális, büszkén vállalom hogy az én köreim nem azok, így legalább nem kell minden viszkető lukú tinilotyótól félteni a férjeinket.

2021. aug. 11. 15:51
 188/219 anonim ***** válasza:
95%
"Jaj, ne mondjátok azt, higy én lesz...k mindenkit... de anyámnál, apámnál, barátnőmnél fontosabb, hogy ne legyek egy ideig picit szomcsi... téééényleg nem értem, miért gondoljátok, hogy lesz...k mindenkit" surprised pikachu face... komolyan, te ennyire buta vagy, vagy tetteted a butát, és igazából egy pszichopata?
2021. aug. 11. 18:23
 189/219 A kérdező kommentje:

Akik szerint az egyetemen ez téma lesz, volt már egyetemista? Tudja, hogy hány ember jár akár csak egyetlen egy szakra? Higgyétek el, történnek ott érdekesebb dolgok, mint hogy XY kivel fekszik le szabadidejében. Meg ez sem túl életszerű, hogy majd a barátnőm ott mindenkinek elmondja... Nem is ugyanarra az egyetemre megyünk. Megáll a kapuban és majd elkezdi kiabálni? Vagy leszólít minden diákot és elmeséli nekik a sztorit?

Meg minek kell a falra festeni az ördögöt? Igen, derülnek ki megcsalások, viszonyok, viszont nagyon sok titokban is marad.

2021. aug. 11. 20:30
 190/219 A kérdező kommentje:

"Tudod már, hogy a szüleidnek mit mondasz?"

Még nem teljesen, de már kirajzolódott egy működőképesnek tűnő terv.

2021. aug. 11. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!