Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gondolja más is úgy, hogy a...

Gondolja más is úgy, hogy a melegek gyerek örökbe fogadása önző dolog?

Figyelt kérdés
Az oké, hogy elfogadás, stb., de egy hetero gyerek pszichoszexuális fejlődését szerintem megzavarja, hogy pl. egy fiú soha nem látja, hogy egy nő, anya, milyen a családban. Szerintem kárt okoznak ezzel a gyerekben, emiatt nagyon önző dolognak tartom, hogy egy meleg pár gyereket szeretne örökbe fogadni és nevelni. Ti mit gondoltok erről?
2021. júl. 24. 09:03
 71/119 anonim ***** válasza:
96%

68.

Ja, teljesen hiteles emberek közvetítik itt a keresztényi értékeket, Szájer, Kaleta, a Thaiföldi magyar nagykövet, a fideszes fűtermelő. Enyhén álszent bagázs, csinálhatod, de ha kiderül, onnantól te nem létezel a szemünkben.

2021. júl. 24. 12:04
 72/119 anonim ***** válasza:
2%

53, én simán elfogadom, hogy vannak, hogy örökbe fogadnak.

De esküszöm, azt, amit te írsz is el tudom fogadni. Te hiszel valamiben, aminek ők nem felelnek meg. Még vagyok vallásos, nem is értem meg, miért az valaki, de elfogadom. Neked ez indok az örökbefogadás elutasítására. És akkor ez ennyi, nincs gond. Az adott van, ha erre hivatkozva valaki gyűlöli is őket.

2021. júl. 24. 12:09
 73/119 anonim ***** válasza:
27%
Ha egyszer Jézus visszajön, a sok álszent fideszes és gyűlölködő széljobber fog akkorát pofára esni, amiről most még álmodni sem mernek.
2021. júl. 24. 12:10
 74/119 anonim ***** válasza:
90%
Egyébként pont múlt héten néztem meg avFiúk a klubból c. sorozatot. Elég sok ma is aktuális témát körbejár a melegekkel kapcsolatban. Én elég bulizós csaj voltam anni és a heterok közőtt is pont találkoztam anno, azokkal a karakterekkel, amik a sorozatban vannak. A bulizós egyéjszakás pasitól, a családban gondolkodóig. Érdemes megnézni, mármint olyanoknak, akik kicsit nyitottabbak, mert pár prüd, álkeresztény még ma is dobna tőle egy hátast, pedig egy majdnem 20 éves sorozat.
2021. júl. 24. 12:14
 75/119 anonim ***** válasza:
59%
Ja és vicces tényleg, hogy egy 20 éves sorozatban ábrázolják a mai valóságot, azt hiszem a 3 és főleg az 5.évadban boncolgatják a témát
2021. júl. 24. 12:17
 76/119 anonim ***** válasza:
8%
Még szerencse, hogy ebben az országban mindenki megtalálhatja a maga ideális lakhelyét. Aki elfogadja a nyilvános homokozást, annak ott van például Újlipótváros, aki nem, az meg keres egy katolikus többségű, sváb falut mondjuk.
2021. júl. 24. 12:27
 77/119 anonim ***** válasza:
10%
Csak egy kérdésem van :Minek veszekedtek ha verekedni is lehet?
2021. júl. 24. 12:29
 78/119 anonim ***** válasza:
96%
Múlt héten beszélgettünk egy anyukával, mi lenne, ha a gyerekünk bejelentené, hogy meleg. Anyuka mondta, hogy a férje agyonvágná. Közben pont a szemünk előtt játszott a 4 éves fia és ki tudott simán magából egy ilyet büfögni. Nem értettem, hogy ez megoldás lenne rá, az addig imádott gyereküket simán bántanák? És állítólag ezeknél az embereknél fejlődik a gyerek személyisége a legjobban? Addig a gyerekünk vagy, amíg az elvárásainknak megfelelsz, ha nem agyonvágunk, azért te is láthatod kérdező, hogy ez mennyire nem normális.
2021. júl. 24. 12:35
 79/119 anonim ***** válasza:
95%
79. Na igen, ilyenkor örülök, hogy nekem nem ilyen, hanem felvilágosult, elfogadó szüleim vannak.
2021. júl. 24. 12:39
 80/119 A kérdező kommentje:
79: Természetesen egy szülőnek el kell fogadni a gyerekét olyannak, amilyen. Sok olyan gyerek van, aki nem kap támogatást a szüleitől (sem), ha kiderül, hogy meleg, nyilván ez nem helyes a szülő részéről.
2021. júl. 24. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!