Gondolja más is úgy, hogy a melegek gyerek örökbe
fogadása önző dolog?
Figyelt kérdés
Az oké, hogy elfogadás, stb., de egy hetero gyerek pszichoszexuális fejlődését szerintem megzavarja, hogy pl. egy fiú soha nem látja, hogy egy nő, anya, milyen a családban. Szerintem kárt okoznak ezzel a gyerekben, emiatt nagyon önző dolognak tartom, hogy egy meleg pár gyereket szeretne örökbe fogadni és nevelni. Ti mit gondoltok erről?
A lépcsőházban van egy leszbikus pár, egy kisfiút nevelnek. Millió példát tudnék sorolni, ki mindenkinél jobb nevelést, több szeretetet. Hidd el, semmi nem zavarja a patichoszexuàlis fejlődését.
De vajon azét a 11 éves kislányét, akkor a hetero nevelőapja erőszakolt évekig?
2021. júl. 24. 11:09
42/119 anonim válasza:
Kifejezetten konzervatív vagyok, hajlamos a homofóbiára. De még mindig jobb, ha egy meleg pár neveli a gyerekeket, mint ez az "édesanya" és élettársa:
De még ha ez egyedi eset lenne, de nagyon sok családon belüli erőszak nem kerül napvilágra...
2021. júl. 24. 11:13
43/119 anonim válasza:
Alapvetõen nem lenne baj ezzel csak ott a bökkenõ hogy a homoszexuálisok 87% pedofil vagy pedofil hajlamú.Elég meredek lenne szexuális ragadozók karmai közé adni szegény gyereket.Szerintem jól csinálja a kormány amit csinál és nem engedhetjük hogy Brüsszel tovább támadja Magyarországot.
2021. júl. 24. 11:15
44/119 anonim válasza:
46,az eszed tokja, az. Jóval magasabb a pedofilok aránya a heterok közt. Ne m1 statisztikát hozz, hanem valódit.
2021. júl. 24. 11:17
45/119 anonim válasza:
46 csak trollkodsz ugye?? Semmi összefüggés a melegek és a pedofilok közt, ne mossuk már össze. Nyilván van meleg pedofil is, de aki meleg nem pedofil automatikusan...
Honnan szedted ezt a 87%ot? Belinkelnéd?
2021. júl. 24. 11:17
46/119 anonim válasza:
#28 akkor sem termeszetes! Ki mondja, hogy az osember kozott is volt abberalt? Te talan ott voltal?
2021. júl. 24. 11:20
47/119 anonim válasza:
46.
Akkor ezt most nagyon benézted, Magyarországon kislányok ellen követik el a szexuális bántalmazást a legnagyobb részben, ráadásul az elkővető, heteroszexuális kapcsolatban él mellette. Kicsit tájékozódj, ha már hirdeted az igét.
2021. júl. 24. 11:20
48/119 A kérdező kommentje:
Annál biztos jobb, hogy egy hetero nevelőapa erőszakolja a gyereket. Hangsúlyoznám, hogy a kérdés illetve ahogy azt helyesbítettem később, nem a melegek elfogadásáról vagy nem elfogadásáról szól, hanem arról, hogy a gyerekben ez milyen nyomot hagyna és ezt figyelmen kívül hagyni nem e önző dolog.
2021. júl. 24. 11:21
49/119 anonim válasza:
Szerintem egy gyerek ezerszer jobban fejlődik lelkileg egy szerető családban, legyen az 2 férfi/2nő/ 1férfi+1 nő, mint árvaházban. Pont.
2021. júl. 24. 11:22
50/119 anonim válasza:
Jaj, ez most az agyrém széljobberéknél, ezer örömmel keverik össze a melegeket az ilyen gyerekbántalmazó szennyekkel. Csak azt nem tudom, honnan szedik, amikor ilyen hírekben zömmel apák-nevelőapák művelik ezt kislányokkal. Mondjuk az is beszédes, hogy egyetlen melegek ellen uszító széljobbert se látni sehol, ha ténylegesen bántalmazott nőkről és gyerekekről van szó, nem, ők boxolnak kényszeresen a melegekkel... Jó példa erre B. Edda is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!