Gondolja más is úgy, hogy a melegek gyerek örökbe
fogadása önző dolog?
Figyelt kérdés
Az oké, hogy elfogadás, stb., de egy hetero gyerek pszichoszexuális fejlődését szerintem megzavarja, hogy pl. egy fiú soha nem látja, hogy egy nő, anya, milyen a családban. Szerintem kárt okoznak ezzel a gyerekben, emiatt nagyon önző dolognak tartom, hogy egy meleg pár gyereket szeretne örökbe fogadni és nevelni. Ti mit gondoltok erről?
Nézd, te ellehetsz a téveszméddel, leszarom, de ne ferdíts szándékosan, ne tegyél úgy mintha a homoszexualitás azonos lenne a pedofíliával. Főleg hogy az elkövetők legnagyobb része vér szerinti szülő (és a szent papjaitok is jócskán gazdagítják a pedofilok táborát)
2021. júl. 24. 11:49
62/119 anonim válasza:
Én nem tudom elfogadni a bibilát, meleg ellenes.
2021. júl. 24. 11:50
63/119 A kérdező kommentje:
Kicsit sokféle témát érintünk már :) Szerintem a pedofil és homo dolgoknak nincs köze egymáshoz, a kereszténységnek sincs, nem vagyok vallásos, de mondhatnám azt is, hogy a homoszexuálisok is Isten teremtményei, akkor miért támadnánk őket? Ha valaki olyannak született, akkor neki azt az életet kell élnie.
52: És igen, valószínűleg sok felelőtlen gyerekvállalás kissé önző dolog volt.
2021. júl. 24. 11:51
64/119 anonim válasza:
A pedofilok naggya tényleg homoszexuális.61-es nézzük a te példádat.A pedofil papok milyen nemū gyerekeket is szoktak molesztálni?KisFIÚkat
Köszönjük a megerõsítést.
2021. júl. 24. 11:52
65/119 anonim válasza:
Akkor miért hetero apákkal-nevelőapákról szólnak zömmel mind az ilyen hírek, kislányok sérelmére? 64-es leírtam már: itt nem vagyunk vevők a hazug széljobber propagandádra!
2021. júl. 24. 11:55
66/119 anonim válasza:
64.
Szerinted ez miért van? Kicsit nézd a hátterét is ezeknek a dolgoknak. Egyébként még mindig kevesebb, mint a családon belül bántalmazott gyerekkorú lányok száma jóval.
67/119 anonim válasza:
*apákról
68/119 anonim válasza:
“Én nem tudom elfogadni a bibilát, meleg ellenes.”
Egyenlőre keresztény országban élünk, így ez az értékrend a mérvadó hivatalosan. Szerencsére. Az hogy te nem fogadod el és a buzulást támogatod, az egyéni szoc probléma.
2021. júl. 24. 11:58
69/119 anonim válasza:
68. Nem, szekuláris országban élünk. Nem kötelező a vallás. 🙂 Ennek az országnak Jézushoz pedig köze sincs.
2021. júl. 24. 12:00
70/119 anonim válasza:
Pont le..om hivatalosan milyen értékrendet kéne követni :) Szerencsére én tudok önállóan is gondolkodni, úgyhogy a saját értékrendem követem. Az, hogy te korlátolt felfogású vagy, egyéni szoc probléma :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!