Gondolja más is úgy, hogy a melegek gyerek örökbe
fogadása önző dolog?
Figyelt kérdés
Az oké, hogy elfogadás, stb., de egy hetero gyerek pszichoszexuális fejlődését szerintem megzavarja, hogy pl. egy fiú soha nem látja, hogy egy nő, anya, milyen a családban. Szerintem kárt okoznak ezzel a gyerekben, emiatt nagyon önző dolognak tartom, hogy egy meleg pár gyereket szeretne örökbe fogadni és nevelni. Ti mit gondoltok erről?
Ádámtól és Évától születtünk nem Ádámtól és Bélától :)
2021. júl. 24. 10:43
32/119 anonim válasza:
"Annyira hányingerem lett a melegpropagandától (jajj, bocsánat,érzékenyítéstől),hogy inkább nem mondok semmit."
Ez nem melegpropaganda, szimplán finoman megjegyeztük itt néhányan, hogy ne ilyen hülyeségeket hozzon már fel valaki érvként, hogy meleg emberek gyerekei nem látnak majd példát a másik nemre, hiszen a gyerekek fele amúgy is egyszülős családban nevelkedik.
Ettől még lehet valakinek az a véleménye, hogy melegek ne fogadhassanak örökbe, csak ilyenekkel érvelni, hogy nem lát a gyerek anya- vagy apamintát, azért abszurd, hiszen azt a hetero gyerekek sem látnak.
2021. júl. 24. 10:49
33/119 anonim válasza:
"Ádámtól és Évától születtünk nem Ádámtól és Bélától :)"
Jaja, aztán az egész emberiség többször vérfertőzésből ered, lásd Ádám és Éva fiai is max. nem említett testvéreikkel szaporodhattak, aztán Noé leszármazottai is egymással csinálták újra az emberiséget az özönvíz után, hisz mindenki más meghalt :D
2021. júl. 24. 10:52
34/119 anonim válasza:
Nekem ez nem fér bele az értékrendembe, szerencsére a kormányéba sem. Aki támogatja, költözzön Svédországba.
2021. júl. 24. 10:52
35/119 anonim válasza:
Amugy a pride tol eltekintve, nem értem mit fáj az bárkinek is, hogy ki mit csinál a hálóban.
2021. júl. 24. 10:54
36/119 anonim válasza:
Én nagyon nem örülnék neki, ha mennék a legkisebb gyermekemért az oviba és mellette Jani apu és Pista apu öltöztetné a gyerekét.
2021. júl. 24. 10:54
37/119 anonim válasza:
34. Ugye tudod, hogy biológiai értelemben Éva egy férfi oldalbordájából lett gyakorlatilag klónozva?
2021. júl. 24. 10:55
38/119 anonim válasza:
a legfontosabb szerintem, hogy egy gyermek szeretetet kapjon. és inkább egy szerető meleg családban éljen, mint egy bántalmazó alkoholista környezetben. azt nem gondolja senki önzőségnek ha azért vállalunk még egy gyermeket, hogy ne kelljen visszamenni dolgozni? vagy azért lesz még egy gyermek a családban, hogy felvehessünk a csok+hitel konstukcíót és ezzel oldjuk meg a lakhatásunkat? szerintem ez az igazi önzőség.
2021. júl. 24. 10:56
39/119 anonim válasza:
37. Nekem meg belefér az értékrendembe ahogy a környezetemben is sokaknak. Akiknek nem tetszik, költözzenek az oroszokhoz!
2021. júl. 24. 10:56
40/119 anonim válasza:
Mondjuk nem értem, miért melegpropaganda az, hogy valaki nem ítéli el a melegek örökbefogadását vagy szimplán nincs velük baja.
Lassan már el sem lehet fogadni a melegeket, mert az is propaganda, ha valaki nem homofób.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!