Gondolja más is úgy, hogy a melegek gyerek örökbe fogadása önző dolog?
Ha két férfi neveli, akkor sem fogja átvenni egyikük sem a "női szerepet", hiszen egyikük sem nő, nem tud biológiailag nőként funkcionálni. A gyerek majd lát máshol példát a női szerepre, mint azok a gyerekek, akik apa nélkül nőnek fel.
De amúgy igen, már alapból ez a női szerep sem egyértelmű, manapság már a férfiak is főznek még a nők is simán felfúrnak valamit.
Annyira hányingerem lett a melegpropagandától (jajj, bocsánat,érzékenyítéstől),hogy inkább nem mondok semmit.
Ha valami tönkreteszi a melegek esélyesit,egyenlőségét,az akkor ez.
#20 vagyok.
Bocsi, azt kifelejtettem, hogy amúgy nem vagyok a melegházasság és örökbefogadás feltétlen támogatója.
Egyetértek számukra ezen jogok biztosításával, miután a kérdés megfelelő tudományos vizsgálata megtörtént.
A ma divatos LMBTQIA+ izé engem csak azért dühít, mert épp ennek áll az útjába.
Lehet ezt intelligens módon a helyén kezelni, és a gyűlölködőkre magasról szarni. Én csak azt szeretném, ha a kommunikációt és az elfogadást minden ember fontos erénynek tartaná.
#26. Az ánusz nem teremtve lett, hanem kialakult...
Már az ősember is közösült análisan, nem csak az embereknél fordul ez elő, hanem például bonobóknál és delfineknél is...
Illetve az embereknél nem csak a homoszexuálisok körében, hanem a heterók körében is.
Ha az előkészületekre odafigyelnek, akkor évtizedes viszonylatban sem okoz semmilyen egészségügyi problémát az anális szex, széklettartási gondokat sem!
24, de persze egy heteró nőtől alap hogy vállalja be az anált, ugye?
A legtöbb pasi elvárja, miközben a melegek esetében állítása szerint undorodik tőle.
Pedig a nők is ott ürítenek ám székletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!