Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gondolja más is úgy, hogy a...

Gondolja más is úgy, hogy a melegek gyerek örökbe fogadása önző dolog?

Figyelt kérdés
Az oké, hogy elfogadás, stb., de egy hetero gyerek pszichoszexuális fejlődését szerintem megzavarja, hogy pl. egy fiú soha nem látja, hogy egy nő, anya, milyen a családban. Szerintem kárt okoznak ezzel a gyerekben, emiatt nagyon önző dolognak tartom, hogy egy meleg pár gyereket szeretne örökbe fogadni és nevelni. Ti mit gondoltok erről?
2021. júl. 24. 09:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/119 anonim ***** válasza:
92%
Most komolyan, nő vagyok, nálunk általában a gyerekeim apja főz, mert ő imád, én utálok főzbi. Mit fognak mesélni a gyerekeink?
2021. júl. 24. 10:04
 22/119 anonim ***** válasza:
95%

Ha két férfi neveli, akkor sem fogja átvenni egyikük sem a "női szerepet", hiszen egyikük sem nő, nem tud biológiailag nőként funkcionálni. A gyerek majd lát máshol példát a női szerepre, mint azok a gyerekek, akik apa nélkül nőnek fel.

De amúgy igen, már alapból ez a női szerep sem egyértelmű, manapság már a férfiak is főznek még a nők is simán felfúrnak valamit.

2021. júl. 24. 10:08
 23/119 A kérdező kommentje:
Nem a főzéstől, mosástól nő a nő, de vannak tevékenységek, melyek jobban passzolnak a női nem tulajdonságaihoz.
2021. júl. 24. 10:11
 24/119 anonim ***** válasza:
14%

Annyira hányingerem lett a melegpropagandától (jajj, bocsánat,érzékenyítéstől),hogy inkább nem mondok semmit.

Ha valami tönkreteszi a melegek esélyesit,egyenlőségét,az akkor ez.

2021. júl. 24. 10:12
 25/119 anonim ***** válasza:
13%

#20 vagyok.

Bocsi, azt kifelejtettem, hogy amúgy nem vagyok a melegházasság és örökbefogadás feltétlen támogatója.

Egyetértek számukra ezen jogok biztosításával, miután a kérdés megfelelő tudományos vizsgálata megtörtént.

A ma divatos LMBTQIA+ izé engem csak azért dühít, mert épp ennek áll az útjába.

Lehet ezt intelligens módon a helyén kezelni, és a gyűlölködőkre magasról szarni. Én csak azt szeretném, ha a kommunikációt és az elfogadást minden ember fontos erénynek tartaná.

2021. júl. 24. 10:13
 26/119 anonim ***** válasza:
82%

#26. Az ánusz nem teremtve lett, hanem kialakult...

Már az ősember is közösült análisan, nem csak az embereknél fordul ez elő, hanem például bonobóknál és delfineknél is...

Illetve az embereknél nem csak a homoszexuálisok körében, hanem a heterók körében is.

Ha az előkészületekre odafigyelnek, akkor évtizedes viszonylatban sem okoz semmilyen egészségügyi problémát az anális szex, széklettartási gondokat sem!

2021. júl. 24. 10:18
 27/119 anonim ***** válasza:
94%
Ajánlok figyelmedbe egy videót. Budaházy Edda és Osváth Zsolt vitáját a Pesti Srácoknál. Sokat elmond, hogy jobboldaliak is azt mondták, hogy inkább adnák oda Osváth Zsoltnak a gyereket, mint a nagy magyar anyának, Eddának.
2021. júl. 24. 10:19
 28/119 anonim ***** válasza:
81%

24, de persze egy heteró nőtől alap hogy vállalja be az anált, ugye?

A legtöbb pasi elvárja, miközben a melegek esetében állítása szerint undorodik tőle.

Pedig a nők is ott ürítenek ám székletet.

2021. júl. 24. 10:26
 29/119 anonim ***** válasza:
96%
30. Ezt én is megfigyeltem. Hetero pasik rinyálnak mint az állat, ha a csajuk nem engedi az anált, de a melegeket azért f.rt.rózzák az ilyenek bőszen. Semmi, de semmi logika nincs az ilyen homofób primitívekben, ahogy mondod, a nő is ott ürít. Vagy azt hiszik, a nők csillámosat csinálnak és rózsás illatút?
2021. júl. 24. 10:34
 30/119 A kérdező kommentje:
Köszönöm a videó ajánlást!
2021. júl. 24. 10:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!