Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gondolja más is úgy, hogy a...

Gondolja más is úgy, hogy a melegek gyerek örökbe fogadása önző dolog?

Figyelt kérdés
Az oké, hogy elfogadás, stb., de egy hetero gyerek pszichoszexuális fejlődését szerintem megzavarja, hogy pl. egy fiú soha nem látja, hogy egy nő, anya, milyen a családban. Szerintem kárt okoznak ezzel a gyerekben, emiatt nagyon önző dolognak tartom, hogy egy meleg pár gyereket szeretne örökbe fogadni és nevelni. Ti mit gondoltok erről?
2021. júl. 24. 09:03
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/119 anonim ***** válasza:
87%
110. Egyébként ebben merül ki az érvelésed, hogy az én családi életem boncolgatod. Boldog hetero kapcsolatban élek, 2 gyerekünk van, középosztálybeli anyagi színvonalon. Valami még érdekel? A "kemény" páromról fénykép?
2021. júl. 24. 14:54
 112/119 anonim ***** válasza:
12%
Jaj dragasagom..ott ulsz a gep elott es mohon varod, hogy mit irok, hiszen kb. azonnal valaszolsz arra amit irok. Ebbol is lejon, hogy nincs jobb dolgod..A ferjed lehet eppen egy pasi hatsojaban kotoraszik, te pedig itt mereszted magad...
2021. júl. 24. 15:49
 113/119 anonim ***** válasza:
85%

Ja, 2 gyerekkel a társaságában. Nem, bármennyire is hihetetlen, a barátnőm jön le pár napra a kislányával, nekivraktam rendbe az egyik szobát a nyaralónkban. Fél óra míg megérkeznek éa megyünk mi is a strandra.

Viszont, komolyan mondom, keress fel egy pszicshológust, mert 2 gyerekes hetero apáról is a seggturka jut eszedbe, minden kommentedben kemény fickokról, seggekről írsz. Nagyon meghasadt személyiség lehetsz. Még laikus szemmel is van benned hajlam, amit ezzel a nagy gyűlőlettel próbálsz leplezni. Nagyon szomorú életed lesz így, ezt segítő szándékkal írom.

A további kommentjeidre nem tudok válaszolni, mint írtam, mindjárt strandolok, de nem is igazán érzem, hogy veled vitatkozzak tovább, mert neked segítségre van szükséged.

2021. júl. 24. 16:02
 114/119 anonim ***** válasza:
7%
Teljesen mindegy, hogy ki mit gondol a témáról, ugyanis Magyarországon nem engedélyezett nemhogy a meleg házasság, de még a meleg párok általi örökbefogadás sem. Részemről remélem ez így is marad. Sőt, én azt is bevezetném a kormány helyében,hogy a gyámügy vegye el a gyereket a szülőtől abban az esetben, ha azonos nemü élettársa lesz. Mit bánom én, ha Józsi Ferivel jár vagy Mari Katival, de könyörgöm, ne közszemlére tegyék és ne vonják már bele a gyereket is.
2021. júl. 24. 16:10
 115/119 anonim ***** válasza:
12%

Persze, persze...

Nekem csodas eletem van. Gyonyoru EGESZSEGES csaladom. A parom is egy fantasztikus ember, aki szinten nem csipi a melegeket. Harmoniaban elunk.

Te neked pedig csak a szad nagy...szomoru nocske...

2021. júl. 24. 16:46
 116/119 anonim ***** válasza:
85%
116, na és ha már itt tartunk, neked mennyire nyomorult, szánalmas életed van ha a gyk-n töltöd a hétvégét, és nem a családoddal? Csak ha már másnak annyira tudod mondani. Te is pontosan azt csinálod, amiért az előbb belekötöttél a másikba. Ez ám az igazi öngól, te látens homo bohóc.
2021. júl. 24. 18:08
 117/119 anonim ***** válasza:
81%
A sok hülye jobber-mobber meghozta a kedvem ahhoz, hogy egyenesen béranya legyek egy cuki melegpár esetében. ❤️ Ezer örömmel, nekik még ingyen is.
2021. júl. 24. 23:01
 118/119 anonim ***** válasza:
100%

"Az oké, hogy elfogadás, stb., de egy hetero gyerek pszichoszexuális fejlődését szerintem megzavarja, hogy pl. egy fiú soha nem látja, hogy egy nő, anya, milyen a családban. Szerintem kárt okoznak ezzel a gyerekben, emiatt nagyon önző dolognak tartom, hogy egy meleg pár gyereket szeretne örökbe fogadni és nevelni."

És az egyszülős családok is önzők akkor mert ott sincs apuka/anyuka a családban? Komolyan olyan szánalmas a homofob jobberek gondolkodása.

2022. máj. 29. 19:31
 119/119 anonim ***** válasza:
Rendszerint olyan embereket zavar az hogy "melegek örökbefogadnak" akik szülőként csődöt mondanak: nem foglalkoznak a gyerekükkel, isznak, egésznap üvöltözik a párjával. Néha azt érzem, hogy valahol irigyek a melegekre, mert ők következmény nélkül élhetnek nemi életet (ha két meleg közösül abból nem lesz terhesség)- heteróként meg azért vigyázni kell ne csússzon be egy gyerek.
2024. aug. 21. 20:33
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!