Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gondolja más is úgy, hogy a...

Gondolja más is úgy, hogy a melegek gyerek örökbe fogadása önző dolog?

Figyelt kérdés
Az oké, hogy elfogadás, stb., de egy hetero gyerek pszichoszexuális fejlődését szerintem megzavarja, hogy pl. egy fiú soha nem látja, hogy egy nő, anya, milyen a családban. Szerintem kárt okoznak ezzel a gyerekben, emiatt nagyon önző dolognak tartom, hogy egy meleg pár gyereket szeretne örökbe fogadni és nevelni. Ti mit gondoltok erről?
2021. júl. 24. 09:03
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/119 anonim ***** válasza:
22%
Eddig nem szóltam hozzá, csak elolvastam a véleményeket, de a 97-es hozzászólást véletlen rosszra értékeltem. Szóval bocsi 97-es, egyetértek veled, csak félre nyomtam.
2021. júl. 24. 14:01
 102/119 anonim ***** válasza:
0%

Nezd..az kormanyoz es az hoz torvenyeket, akiket a NEP feljogositott! Raadasul eleg szep szamban voltak...

Szoval hiaba habzik a szad, nem sokra mesz vele..max. oszebb lesz a hajad es meg ennel is savanyubb leszel...

2021. júl. 24. 14:04
 103/119 anonim ***** válasza:
94%
Nem hiszem, hogy savanyú lennék, nem éppen így jellemeznek, azért remélem, hogy tudod, ezeknek a törvényeknek egy részét egy olyan ember alkotta, aki nemrég egy melegorgiáról, egy ereszcsatornán próbált menekülni a rendőrök elől.
2021. júl. 24. 14:10
 104/119 anonim ***** válasza:
0%
Na latod... :D Ennyire kemeny legenyek...
2021. júl. 24. 14:11
 105/119 anonim ***** válasza:
91%
Általánosságban mondom, attól még, hogy valami törvény, nem biztos, hogy az jó. Például a holokauszthoz vezető lépések.
2021. júl. 24. 14:14
 106/119 anonim ***** válasza:
94%

Tényleg hagyd már ezt a kemény dolgot, mert már űvölt rólad, hogy mire is vágysz.

Mindig jösz, hogy boldogtalan vagyok stb.

Miért is? Mert elfogadom, hogy vannak, akik máshogy élnek és addig, amíg ezzel másnak nem ártanak, nem érzem, hogy bármi közöm lenne a magánéletükhöz.

Nem te vagy a megkeseredett, aki nincs kibékülve önmagával, random embereket gyűlőlsz, azért, amit a hálószobában csinálnak, amihez neked semmi közöd?

2021. júl. 24. 14:16
 107/119 anonim ***** válasza:
8%
Nem önző dolog, hanem abnormális
2021. júl. 24. 14:44
 108/119 anonim ***** válasza:
92%

83, azt sem tudod, mit jelent az elfogadás.

Senki nem mondja, hogy nem lehet véleményed. Lehet. Utálathatod őket. Csak ne különböztesd meg őket amiatt, hogy nem azt szeretik, amit te.

2021. júl. 24. 14:46
 109/119 anonim ***** válasza:
0%

#107 de nema haloszobaban csinaljak! :D

Ongol...

Mellesleg az is sokat elarul rolad, hogy a hetvegedet nem a csaladoddal toltod, hanem gyakorizol :D

Jo xar lehet neked...

2021. júl. 24. 14:48
 110/119 anonim ***** válasza:
88%
Egész nyáron Balatonon vagyok, a gyerekekkel a strandon van a párom, a barátnőmet várom és megyünk utánuk. Szerintem a hálószobában csinálják, mindenesetre én mégbolyannal se találkoztam, hogy az utcán megcsókolták volna egymást, mert ott helyben megkőveznék őket.
2021. júl. 24. 14:51
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!