Normális, hogy egy 14 éves lánynak nem engedik a szülei, hogy barátja legyen?
Figyelt kérdés
Nem rólam van szó, csak tiktokon láttam egy lányt, aki ebbe a helyzetben van, és érdekelne ki mit gondol erről.2021. júl. 16. 20:37
61/81 anonim válasza:
#62 egy darab regisztrációm van ezen az oldalon az egy darab emailcímemmel. sose volt több, ugyanezt használom 2008-9 óta
62/81 anonim válasza:
14 évesen épp, hogy az általánis iskolát befejezni készül...még bőven a kisgyermek kategóriában van...csak mert testileg változóban van, elkezd fejlődni, attól még egy kislányról beszélünk.
Röhej, ami manapság megy...kis tizenéves gyerekek idősebbnek néznek ki, mint egy felnőtt nő, de agyilag még egy kisikolás szintjén állnak..a nyalóka az megy..a szorzótábla meg épphogy
63/81 anonim válasza:
#64 annyira gyerekes vagy. tudtommal nincs egy ismerősöm, barátom vagy családtagom se aki gyakorizik. tényleg ennyire nehéz elfogadni hogy nem értenek egyet veled az emberek?
64/81 anonim válasza:
Normális hogy féltik, de az egész csak a lánytól függ, hogy mennyire érett vagy manipulálható
65/81 anonim válasza:
61 vagyok, 65, te miről hadoválsz? Pont nem kisgyerek, hanem kiskamasz. Tudod hány osztálytársam vesztette el nyolcadikban a szüzességét? És ez nem "manapság" volt, hanem 20 éve. És egy elég neves gimnáziumba jártam, mielőtt azzal próbálkoznál, hogy leprolizod a helyet.
66/81 anonim válasza:
68as, gondolom észbontó élményben volt részük és hatalmas dolgokról maradtak volna le, ha még várnak.
Ja nem, bocsi, kisfiú farka 0,001 mp alatt elsült, csaj meg nem érzett semmit. Óriási, ez kell 14 évesen.
67/81 anonim válasza:
Nem olvastam végig, de nem hiszem hogy 14 évesen kéne párkapcsolat neki, egy gyerek még. Szexről ne is beszéljünk. Ráér szerintem 16-17 évesen, akkor kicsi esze és normális látásmódja lesz talán ehhez.
68/81 anonim válasza:
Nem olvastam az előző hozzászólásokat, de nem normális. Nekem is 14 évesen volt az első barátom, akivel már csókolóztam, időt töltöttem, megismertem, hogy milyen egy férfi, közben jól tanultam a gimiben, csomó külön programom volt. Egész gimi alatt volt fiúm, mégis felvettek egyetemre, ma már 2 diplomás nő vagyok, jó karrierrel. 14 évesen már bőven érdekel egy embert a másik nem, meg a szexualitás, hagyni kell, hogy felfedezze, közben normálisan rámutatni, hogy a tanulással is foglalkozzon.
69/81 anonim válasza:
68 vagyok, én sem helyeslem, hogy valaki általános iskolában már szexeljen, de tiltani nem lehet és nem is érdemes. Azóta pedig mindannyian dolgozó feleségek és családanyák, egyikük sem züllött el.
70/81 anonim válasza:
Ilyen korban nagy élmény összejönni valakivel, ha nem dugnak, akkor lehet, hogy megéri... Viszont, nekem volt egy barátnőm ennyi idősen, hamarosan vége is lett, és utólag azt mondom, örülnék neki, ha inkább nem lett volna. A saját gyerekemnek én is azt mondanám, hogy inkább ne legyen, mert az ilyet vagy komolyan kell, vagy sehogy. Max. ha pár év múlva is egymásba vannak zúgva, akkor már talán elhiszem, hogy komoly a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!