Normális, hogy egy 14 éves lánynak nem engedik a szülei, hogy barátja legyen?
9#
Igen az jobb, és nem kéne foggal körömmel védeni másik hozzáférésekről a kérdésedet!
Attól még nem fogják engedni veled a csajt! Plusz arra sincs garancia, hogy nem egy lekoptatós szöveg e ez valójában amivel le lettél rázva.
Értelmesebb ha nem oszlik meg a lány figyelme
- távkapcsolat,
- beilleszkedés egy új osztályba,
- új tanári kar megismerése
között.
Plusz nem alkalmazkodik kétfelé, hogy suliba is "jelenlenni" meg magánélet otthon ha éppen átengedik a pasit.
Akkor már inkább legyen koleszos, és kettő az egyben, plusz a tanulás se lesz elszarva!
"de nem tudom elképzelni, hogy szülőként hogyan tudom kivitelezni a tiltást, hogy az ne menjen a velem való bizalma rovására."
Elmagyarázod neki a hátrányait, és ha értelmes, meg fogja érteni.
Főleg ha több hátránya van mint előnye.
Különben is mi értelme, ha lehet lesz egy oylan pasi az osztályból aki jobban tetszik majd neki? Azzal ott lesz egész nap. Egész héten.
Jajj 13-as, de gyerekes a felfogásod.. :D
Hidd el, ha valaki szerelmes, akkor lehet mellette 0-24 akár Brad Pitt is, nem fogja érdekelni.
A 12-es kommentedben pedig nem értem, miről hadoválsz.
Nem érted hát, mert még fele annyi se vagy mint én, és elképzelted magadnak, hogy szerelmes vagy, közbe még a csaj közelébe se engedtek, max a közösségi médián!
Egyébként a lányok ha szerelmesek, akkor megszöknek, még Brad Pitt mellől is! De még a Jóisten se tartja őket vissza!
De ha elmagyarázom akkor döntést kell hagynom, hogy tanuljon belőle, mert amúgy csak alibi tiltás. És ismét nem életszerű, hogy mikor magyarázzak. Mert előre felesleges, utólag meg már mindegy, amikor járnak. És akkor azt még nem is vettük, hogy mi van, ha egy suliba mennek, vagy mi van, ha nyolc/hat osztályos gimiben vannak alapból és már nem mennek sehová.
Ha nem kolisak, akkor meg nem távkapcsolat jellegű. Hétvégén meg egy-egy nap ugyanúgy lehet talizni, plusz pont,ha nem egy suliba, de egy városba tanulnak.
Plusz szerintem osztálytárssal járni rosszabb. Ha vége, és rosszul lesz vége, akkor ott lesed évekig. Kínosabb, mint kis távolsággal szakítani, és aztán simán elkerülni az exét.
Mondjuk az ilyen kapcsolatok azért nem örökéletűek többnyire. Akkor is vége lesz, ha ott vannak egymásnak, szóval ilyen szempontból full mindegy, hogy ki hova jár.
"Nem rólam van szó, csak tiktokon láttam egy lányt"
Jaja, én néztem be, nem ám az aki hisz a TikTok csajoknak :D
16-os, valakivel nagyon összekeversz.
24 éves nő vagyok. Senkinek nem kell semmilyen csaj közelébe engednie, ugyanis férjnél vagyok.
Szerintem te kevered ezt a kérdést egy másikkal.
"De ha elmagyarázom akkor döntést kell hagynom, hogy tanuljon belőle, mert amúgy csak alibi tiltás. És ismét nem életszerű, hogy mikor magyarázzak."
Hát nem tudom, én nem azért szoktam magyarázni, hogy aztán rossz döntést hozzon valaki, mert akkor vagy én magyarázok szarul, vagy az illető hülye aki dönteni akart.
Ergo nem marad más csak a tiltás, ha a magyarázásra még az idő is kár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!