Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy egy 14 éves...

Normális, hogy egy 14 éves lánynak nem engedik a szülei, hogy barátja legyen?

Figyelt kérdés
Nem rólam van szó, csak tiktokon láttam egy lányt, aki ebbe a helyzetben van, és érdekelne ki mit gondol erről.
2021. júl. 16. 20:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 anonim ***** válasza:
6%

"megengedsz bizonyos szabadságokat a gyerekednek, az nem jelenti azt hogy homokba dugod a fejed."

Megengedem neki, hogy kollégista legyen, és ott pasizzon, ne távkapcsolatban.

"meg általában meghallgatja a másik véleményét is"

Te csak a sajátodat nyomatod, hogy nem lehet tiltani stb.

Hát ha van jobb döntés is akkor a hülyeséget muszáj tiltani, hamár meggyőzéssel nem lehet jobb belátásra bírni.

"#38 ja már illegális a párkapcsolat is? ki beszélt itt bűnözésről??"

Senki, felelősségről beszéltem!

Ha rendőrség, vagy törvényesség kerül szóba, egyből a bűnözéshez kapcsolod?

Akkor kinél van baj a toronyban?

2021. júl. 16. 23:06
 42/81 anonim ***** válasza:
13%

"Hogy tanítod meg a felelősségválallásra, önállóságra, ha 18 éves koráig tulajdonodként kezeled és minden csak úgy lehet ahogy te akarod?

Illetve miből gondolod, hogy az ésszerű keretek hozása jelenti a fej homokbadugását, és nem pedig a vak tiltás abból adódóan, hogy te mindentudónak képzeled magad?"

El vagy tévedve, én nem állítottam ilyesmiket, te sarkítod ki!

Olvasd össze inkább amiket írtam, árnyaltabb, amit te túlreagálsz.

Tehát tévedsz.

2021. júl. 16. 23:08
 43/81 anonim ***** válasza:
93%

Hagyjátok, ne válaszoljatok neki többet!

Az ilyeneket ez élteti, hogy minél többet figyeljenek rá és írhassa a hülyeségeit oldalakon át... Semmitmondó. Hagyjátok figyelmen kívül, és ha nincs közönség, cirkusz sincs.

2021. júl. 16. 23:09
 44/81 anonim ***** válasza:
94%

#41 én is ugyanezt gondolom.

#42 "Megengedem neki, hogy kollégista legyen, és ott pasizzon"

fú de kegyes isten vagy

"ne távkapcsolatban."

ez nem is értem hogy jön ide. meg amúgyis mi a baj a távkapcsolattal?

"Te csak a sajátodat nyomatod, hogy nem lehet tiltani stb."

ez nem vélemény, ez tény. és nem azért "nem lehet tiltani" mert én így gondolom, hanem mert nem működik. tehát felesleges. sőt, kifejezetten káros is lehet a szülő-gyerek kapcsolatra. de ez ugye nem érdekel egy olyan "szülőt" aki alapból csak magára tud gondolni, ahogy #41 rá is mutatott.

"Ha rendőrség, vagy törvényesség kerül szóba, egyből a bűnözéshez kapcsolod?"

milyen más esetben jönne szóba a rendőrség? persze nyilván 24/7ben felelősséggel tartozol a gyerkeedért, mint szülő, de a rendőrség csak akkor jön a képbe, ha valami baj van. egy tini kapcsolatban ugyan milyen olyan baj lehet amibe a rendőrséget be kéne vonni?

"Akkor kinél van baj a toronyban?"

szerintem nézd meg a válaszok értékeléseit, és megkapod a választ

2021. júl. 16. 23:13
 45/81 anonim ***** válasza:
6%

Hagyjátok ja, mert kevesek vagytok, még ennyien is!

101 szavazat, de nem véletlenül nem volt egy hozzászólás se, már én is bánom azt az elsőt is :D

De nyugi ültök majd a másik oldalán is a fának, amikor majd szülők lesztek

:D

Legyetek akkor is majd ilyen okosak, amikor az egyszem lányotok beül a fekete bmw be, hogy ne kelljen a buszra várni....

Na Ahoj!

2021. júl. 16. 23:14
 46/81 anonim ***** válasza:
94%

Azt írtad, hogy elmagyarazod, aztán, ha nem ért egyet, akkor felesleges magyarázni, tehát marad a tiltás. Ez pont azt jelenti, hogy irányítod, mert vagy egyetért veled, vagy ráerőlteted az akaratod. Ez ugyanolyan vak tiltás, mint a mert csak, maximum annyiban más, hogy megerősítgeted magad, hogy milyen fasza vagy.

Konkrétan elképzelsz valamit, aminek úgy is kell lennie, és ez a fej homokbadugása. Gondolom ez azért van, mert nem tudod kezelni az akaratoddal ellentétes eseményeket.

2021. júl. 16. 23:14
 47/81 anonim ***** válasza:
3%

""Akkor kinél van baj a toronyban?"

szerintem nézd meg a válaszok értékeléseit, és megkapod a választ"

Szerintem nézd meg a szavazatok számát, mert a válaszok értékelésénél nincs 100+ csak az a szokásos 8-10 aki "véleményvezérnek" képzeli magát!

Szerencsére már senki sem hisz a zöld piros lufiknak meg %-nak!

2021. júl. 16. 23:16
 48/81 anonim ***** válasza:
94%

"már én is bánom azt az elsőt is"

hát nem tett jót az értékelésednek, az biztos

"De nyugi ültök majd a másik oldalán is a fának, amikor majd szülők lesztek"

te vagy az elrettentő példa. igazából hálásnak kéne lennünk, ha te nem írtad volna az előp válaszodat, akkor most nem tudnánk, hogy ne csináljuk a gyereknevelést

"Legyetek akkor is majd ilyen okosak, amikor az egyszem lányotok beül a fekete bmw be, hogy ne kelljen a buszra várni."

hát nemtom, én sikernek könyvelném el ha a lányom olyan jól keresne hogy bmw-t tudna venni magának (nem, nem jött át mire gondolsz. sugardaddy? vagy mi?)

2021. júl. 16. 23:19
 49/81 anonim ***** válasza:
13%

"Ez pont azt jelenti, hogy irányítod, mert vagy egyetért veled, vagy ráerőlteted az akaratod"

Ettől leszel szülő!

Ha szarsz rá, akkor minek gyerek?

Hogy az utca nevelje, a tiktok vagy a kormány?

Egyébként egy jólnevelt gyerek ellenkezik a legkevesebbet a szüleivel!

Mert megérti a szülei gondolkodását, és példaértékűnek tartja, vagy csak simán szereti és hű hozzá, hajó ha nem.

Az amelyik állandóan a szülei ellen dolgozik, annál nem stimmel valami.. Sértett, vagy sérült, vagy magára van hagyva a "döntéseivel" aztán úgy dönt ahogy akar, és makacsul ahhoz ragaszkodik ha jó ha nem.

2021. júl. 16. 23:20
 50/81 anonim ***** válasza:
94%
amúgy a szavazás szerintem tök félrevezető, ennél egyértelműbben kellett volna fogalmaznia a kérdezőnek
2021. júl. 16. 23:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!