Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy egy 14 éves...

Normális, hogy egy 14 éves lánynak nem engedik a szülei, hogy barátja legyen?

Figyelt kérdés
Nem rólam van szó, csak tiktokon láttam egy lányt, aki ebbe a helyzetben van, és érdekelne ki mit gondol erről.
2021. júl. 16. 20:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 anonim ***** válasza:
84%

14 évesen jöttem össze a párommal, lassan 6 éve vagyunk együtt és pár éven belül összeköltözünk. Egyikünk tanulmányait sem hátráltatta a kapcsolatunk. (Hozzá kell tenni, hogy elég érett voltam fejben, nem csináltam hülyeségeket és iszonyatosan szerencsés is vagyok vele.)

Szóval szerintem nem normális, akár egy ilyen csodás dolgot is megvonhatnak tőle ezzel. Arról nem is beszélve, hogy a tiltás sosem eredményez jót, hazugsághoz és idióta döntésekhez vezet. Az én szüleim sosem tiltottak semmit, cserébe én mindent megbeszéltem velük, mindig tudták hol és kivel vagyok, anyukámnak pl. azt is teljes nyugalommal elmesélhettem, hogy elvesztettem a szüzességemet.

2021. júl. 16. 22:30
 22/81 anonim ***** válasza:
94%
"Ki tiltva nevel, hazudni tanít."
2021. júl. 16. 22:31
 23/81 anonim ***** válasza:
6%

"24 éves nő vagyok. Senkinek nem kell semmilyen csaj közelébe engednie, ugyanis férjnél vagyok."

Semmi gond, majd elválsz 40 után.

16 még gombócból is sok, főleg a mai világban!

2021. júl. 16. 22:32
 24/81 anonim ***** válasza:
0%

"Ki tiltva nevel, hazudni tanít."

"Boldog tudatlanság"

2021. júl. 16. 22:33
 25/81 anonim ***** válasza:
88%
Ha jóval idősebb tőle a srác akkor ne legyen pasija. De ha például osztálytársa, 14-15 éves fiú akkor szerintem nincs abban semmi ha járnak. Amúgy meg tök mindegy, mit enged a szülő, a gyerek úgy is megoldja...
2021. júl. 16. 22:33
 26/81 anonim ***** válasza:
10%
Normális.
2021. júl. 16. 22:37
 27/81 anonim ***** válasza:
14%

"Amúgy meg tök mindegy, mit enged a szülő, a gyerek úgy is megoldja..."

Na azon a szülőn nő túl a saját gyereke!

Ha eleget foglalkozna a gyerekével akkor tudná úgy szervezni a család életét, hogy idő és energia se maradjon holmi pasizásra, mindezt úgy, hogy ellenvetés sem lenne, hanem a családja lenne fontosabb a lánynak.

Előbb vinném el a 14 éves lányomat (ha lenne) egy kéthónapos nyaralásra, mintsemhogy bepasizgasson unalmába holmi kis penészhuszárral...

2021. júl. 16. 22:38
 28/81 anonim ***** válasza:
91%
Oké 28-as, szerintem mindenki felfogta, hogy szófosásod van és mindenhez van hozzáfűznivalód...
2021. júl. 16. 22:39
 29/81 anonim ***** válasza:
92%
Ha tiltom a hátam mögött csinálja majd. Így legalább "figyelhetek"rájuk.
2021. júl. 16. 22:40
 30/81 anonim ***** válasza:
95%

"Elmagyarázod neki a hátrányait"

abstinence only! a tiltás, mint tudjuk, különösen jól működik tinédzsereknél

2021. júl. 16. 22:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!