Normális, hogy egy 14 éves lánynak nem engedik a szülei, hogy barátja legyen?
Mindenhez nincs, csak aki ellenem beszél, de látom te lettél az ellentábor képviselője!
Azért a szavazatokon is látszik, ki van az első válaszoló (én) álláspontján.
A szavazást nem lehet lepontozni...
ciki...
A többség volna a hülye?
Kétlem!
Aki nem tudja irányítani a családját, hanem libsi elveket vallva homokbadugja a fejét, hát az a hülye!
Nem attól család egy család, hogy mindenki azt csinál amit akar, meg arra megy amerre lát, hanem attól, hogy összetartanak.
Ahol meg a farok csóválja a kutyát, meg a nyúl viszi a puskát rég káosz van.
Az nem család..
Komplikáljuk a helyzetet!
Tegyük fel, hogy nem egy 14 éves lányod van hanem három!
13-14-15 évesek! Engednéd nekik a pasizást?
Ja, mert ha valakinek barátja lesz, rögtön nem tart össze a család. :D
Attyaég, van baj a toronyban.
"#34 hiszik azt hogy a gyerekük a tulajdonuk."
18 éves koráig jogilag is felelősséggel tartozom felé, törvényileg elítélnek, felelősségre vonnak mint szülőt! Az én nevem kerül a rendőrségi jegyzőkönyvre, és nekem kell aláírni is!
Van még kérdésed?
#38 ja már illegális a párkapcsolat is? ki beszélt itt bűnözésről??
"Aki nem tudja irányítani a családját, hanem libsi elveket vallva homokbadugja a fejét, hát az a hülye!"
hát szerintem itt te vagy az aki homokba dugja a fejét. senki véleménye nem érdekel tlged, csakis a tiéd, mert te "tartod össze" a családot. kit érdekel ha a gyerek is szeretne valamit. a "hülye lipsi" meg általában meghallgatja a másik véleményét is, és azt mérlegelve dönt. az hogy megengedsz bizonyos szabadságokat a gyerekednek, az nem jelenti azt hogy homokba dugod a fejed.
Van kérdésem! Én vagyok az asszem 11 válaszoló
Hogy tanítod meg a felelősségválallásra, önállóságra, ha 18 éves koráig tulajdonodként kezeled és minden csak úgy lehet ahogy te akarod?
Illetve miből gondolod, hogy az ésszerű keretek hozása jelenti a fej homokbadugását, és nem pedig a vak tiltás abból adódóan, hogy te mindentudónak képzeled magad?
"18 éves koráig jogilag is felelősséggel tartozom felé, törvényileg elítélnek, felelősségre vonnak mint szülőt! Az én nevem kerül a rendőrségi jegyzőkönyvre, és nekem kell aláírni is!"
Az ilyesmiből számomra mindig az sugárzik, hogy igazán nem is a gyerek számít, hanem csak te. Mondjuk eleve nem értem hogy jön ide a rendőrség. 14 évesen automatikusan bűnöző lesz valaki, ha párkapcsolata van, vagy mi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!