Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy egy 14 éves...

Normális, hogy egy 14 éves lánynak nem engedik a szülei, hogy barátja legyen?

Figyelt kérdés
Nem rólam van szó, csak tiktokon láttam egy lányt, aki ebbe a helyzetben van, és érdekelne ki mit gondol erről.
2021. júl. 16. 20:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 anonim ***** válasza:
10%

"amúgy a szavazás szerintem tök félrevezető, ennél egyértelműbben kellett volna fogalmaznia a kérdezőnek"

Már a kérdező se normális mi?

Fáj az igazság?

2021. júl. 16. 23:23
 52/81 anonim ***** válasza:
8%

Azt nem tudod pontozgatni :D

Egyébként magasról teszek az értékelésemre!

SOSE ÉRDEKELT!

2021. júl. 16. 23:24
 53/81 anonim ***** válasza:
21%
Kérdés mi az hogy barát, az hogy most na " egy pár " legyen oké, de azért még ottalvás iylesmi nincs.
2021. júl. 16. 23:27
 54/81 anonim ***** válasza:
10%

Nem olvastam végig a kommenteket, de sose értettem azt, hogy "van barátom 13 évesen" = együtt lógunk, kajálunk, röhögünk.

Akkor nem, nincs barátod. Az ott kezdődik, hogy szex. Ez elég felvágós, mert te menőzől, hogy jaj volt mar 8 barátom, de közben egy haveri dolog volt az egész..

2021. júl. 16. 23:27
 55/81 anonim ***** válasza:
29%

"Kérdés mi az hogy barát, az hogy most na " egy pár " legyen oké, de azért még ottalvás iylesmi nincs."

Naív vagy nagyon, jelenlegi csajom egy barlangban vesztette el állva a falnak döntve 15 évesen a borospincék mellett a szőlőhegyen!

Közismert "dugóhely" volt.

Nem kell ottaludni sehol.

Csinálják a természetben, vagy kocsiban is, de a "szórakozóhely" wc-je, vagy a pláza wcje is népszerű...

2021. júl. 16. 23:30
 56/81 anonim ***** válasza:
92%

"Ettől leszel szülő!"

nem, marhára nem ettől leszel szülő. ettől egy zsarnok leszel, akit ott fognak hagyni a gyerekei

"Ha szarsz rá, akkor minek gyerek?"

senki se említette hogy el kell hanyagolni a gyereket, mert az a jó út. tudod az életben a legritkábban fekete-fehérek a dolgok. nem csak az extremitások léteznek, de tipikus hogy te csak így tudsz gondolkodni

"Egyébként egy jólnevelt gyerek ellenkezik a legkevesebbet a szüleivel!"

a tinédzserkor az az életkor, amikor MINDENT megkérdőjelez a gyerek, főleg a szülő döntéseit. ez természetes. ennek a folyamatnak végbe kell mennie ahhoz, hogy kialakuljon az emberben a saját nézőpontja, véleménye, életvitele. aki kérdés nélkül megy a szülője után még ebben az életkorban is az vagy tökéletesen meg van törve (gratulálok...), vagy hazudik és kettős életet él

"Mert megérti a szülei gondolkodását, és példaértékűnek tartja"

ez én voltam tinédzserként. alapvetően egyetértettem, és értettem, miért döntenek úgy a szüeim, ahogy. és mégis lázadtam. mert ez ebben az életkorban természetes

"vagy csak simán szereti és hű hozzá, hajó ha nem."

tehát vagy meg van törve, vagy tetteti, és a szülők háta mögött azt csinál amit akar. meglepődnél, mennyire ügyesen tudnak a szülők tudta nélkül csinálni midnenféle dolgokat

"Az amelyik állandóan a szülei ellen dolgozik, annál nem stimmel valami.."

vagy életkori sajátosság (ahogy már vagy 3x leírtam), vagy a szülő valamit nagyon rosszul csinál (esetedben én erre gondolnék)

"Sértett, vagy sérült, vagy magára van hagyva a "döntéseivel" aztán úgy dönt ahogy akar, és makacsul ahhoz ragaszkodik ha jó ha nem."

még mindig csak te beszélsz elhanyagolásról. amúgy ugyan kitől/mitől lenne sérült a gyerek? elmondom: a szülőtől

2021. júl. 16. 23:30
 57/81 anonim ***** válasza:
9%
Szóval persze, hét legyen csak barátja :D Minél több :D
2021. júl. 16. 23:31
 58/81 anonim ***** válasza:
92%

"Azért késik enynita válaszod, mert gyorsan kell önmagadra fényezni :D"

??? bocsi én nem frissítgetem az oldalt tűnön ülve, hogy mikor válaszolhatok az újabb baromságodra

2021. júl. 16. 23:32
 59/81 anonim ***** válasza:
84%
Nekem 14 évesen 2 "párom" is volt, az egyikkel kb. 3 hétig voltam együtt, annyiból állt a "nagy kapcsolat" , hogy fogtuk egymás kezét. A másik sráctól kaptam életem első csókját, ő akkor volt 21 éves. Ennek ellenére felvettek egy jó gimnáziumba, ahonnan elég jó érettségi eredményekkel távoztam. Emellett a szüzességemet 18 évesen vesztettem el, szóval...
2021. júl. 16. 23:32
 60/81 anonim ***** válasza:
17%

"bocsi én nem frissítgetem az oldalt tűnön ülve, hogy mikor válaszolhatok az újabb baromságodra"

Persze, hogy nem, te nyomkodod a százalékokat a saját válaszaidra 6-8 hozzáférésről :D Aztán meg ezzel kérkedsz, mintha bárkit érdekelne!

2021. júl. 16. 23:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!