Normális, hogy egy 14 éves lánynak nem engedik a szülei, hogy barátja legyen?
"amúgy a szavazás szerintem tök félrevezető, ennél egyértelműbben kellett volna fogalmaznia a kérdezőnek"
Már a kérdező se normális mi?
Fáj az igazság?
Azt nem tudod pontozgatni :D
Egyébként magasról teszek az értékelésemre!
SOSE ÉRDEKELT!
Nem olvastam végig a kommenteket, de sose értettem azt, hogy "van barátom 13 évesen" = együtt lógunk, kajálunk, röhögünk.
Akkor nem, nincs barátod. Az ott kezdődik, hogy szex. Ez elég felvágós, mert te menőzől, hogy jaj volt mar 8 barátom, de közben egy haveri dolog volt az egész..
"Kérdés mi az hogy barát, az hogy most na " egy pár " legyen oké, de azért még ottalvás iylesmi nincs."
Naív vagy nagyon, jelenlegi csajom egy barlangban vesztette el állva a falnak döntve 15 évesen a borospincék mellett a szőlőhegyen!
Közismert "dugóhely" volt.
Nem kell ottaludni sehol.
Csinálják a természetben, vagy kocsiban is, de a "szórakozóhely" wc-je, vagy a pláza wcje is népszerű...
"Ettől leszel szülő!"
nem, marhára nem ettől leszel szülő. ettől egy zsarnok leszel, akit ott fognak hagyni a gyerekei
"Ha szarsz rá, akkor minek gyerek?"
senki se említette hogy el kell hanyagolni a gyereket, mert az a jó út. tudod az életben a legritkábban fekete-fehérek a dolgok. nem csak az extremitások léteznek, de tipikus hogy te csak így tudsz gondolkodni
"Egyébként egy jólnevelt gyerek ellenkezik a legkevesebbet a szüleivel!"
a tinédzserkor az az életkor, amikor MINDENT megkérdőjelez a gyerek, főleg a szülő döntéseit. ez természetes. ennek a folyamatnak végbe kell mennie ahhoz, hogy kialakuljon az emberben a saját nézőpontja, véleménye, életvitele. aki kérdés nélkül megy a szülője után még ebben az életkorban is az vagy tökéletesen meg van törve (gratulálok...), vagy hazudik és kettős életet él
"Mert megérti a szülei gondolkodását, és példaértékűnek tartja"
ez én voltam tinédzserként. alapvetően egyetértettem, és értettem, miért döntenek úgy a szüeim, ahogy. és mégis lázadtam. mert ez ebben az életkorban természetes
"vagy csak simán szereti és hű hozzá, hajó ha nem."
tehát vagy meg van törve, vagy tetteti, és a szülők háta mögött azt csinál amit akar. meglepődnél, mennyire ügyesen tudnak a szülők tudta nélkül csinálni midnenféle dolgokat
"Az amelyik állandóan a szülei ellen dolgozik, annál nem stimmel valami.."
vagy életkori sajátosság (ahogy már vagy 3x leírtam), vagy a szülő valamit nagyon rosszul csinál (esetedben én erre gondolnék)
"Sértett, vagy sérült, vagy magára van hagyva a "döntéseivel" aztán úgy dönt ahogy akar, és makacsul ahhoz ragaszkodik ha jó ha nem."
még mindig csak te beszélsz elhanyagolásról. amúgy ugyan kitől/mitől lenne sérült a gyerek? elmondom: a szülőtől
"Azért késik enynita válaszod, mert gyorsan kell önmagadra fényezni :D"
??? bocsi én nem frissítgetem az oldalt tűnön ülve, hogy mikor válaszolhatok az újabb baromságodra
"bocsi én nem frissítgetem az oldalt tűnön ülve, hogy mikor válaszolhatok az újabb baromságodra"
Persze, hogy nem, te nyomkodod a százalékokat a saját válaszaidra 6-8 hozzáférésről :D Aztán meg ezzel kérkedsz, mintha bárkit érdekelne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!