Anya csalja apát, mit tegyek?
Felesleges vitatkozni ilyen agyatlanul, nem is azért vagyunk itt higy győzködjük egymást.
Amugy nem hiszem higy többet kellene tanulnom az eletben, túl vagyok a negyedik x-en. Bár az is igaz hogy ember holtig tanul. Abban viszont soha sem tudtak megingatni hogy ne hazudozzak azok képébe akik szeretek. Tudom hogy mások máshogy gondolkoznak, de mégse akarok meggyőzni senkit. Mindenki csinálja úgy a dolgait ahogy akarja amíg engem nem kever bele a hazugságaiba. Csak a véleményemet írtam le úgy mint mások.
”Abban viszont soha sem tudtak megingatni hogy ne hazudozzak azok képébe akik szeretek. ”
Pszichopatáknak aztán magyarázhatod.
41-es, akkor tényleg van még mit tanulni. 40 felett az embernek már bölcsebbnek kellene lennie. Neked ez késik....
Azt is meg kellene tanulnod, hogy van mikor jobb hallgatni. És ha nem mondod el, az nem hazugság, de gondolom te mint az igazság védője összemosod ezt a 2 dolgot.
44. Akkor megegyszer leírom csak máshogy (az utolsó véleményemet nem csak egy embernek szántam). Te azt gondolsz amit akarsz, én is azt fogom. Mindketten leírtuk a saját véleményünket. Nem akarlak meggyőzni. Cserébe te se akarj arrol hogy szemembe mi a hazugság. Mert szerintem a hallgatás is lehet hazugság szituációtól függően.
Ezen felül már felesleges agyatlankk módjára vitatkozni és győzködni egymást. Te nem bírod elviselni hogy valaki nem úgy gondolkozik mint te. Ami engem illet mivel megint a koromat emlegetted akkor elmondom hogy azt is megtanultam 🙂, hogy ne veszekedtek "feleslegesen" senkivel. Van egy pont amikor nincs értelme egy vitának (ez lehet akkor is amikor valaki sértés ek veszi higy nem értek vele egyet). Ezért rádhagyom az utolsó szót mert gondolom még úgyis írsz valamit.
46!!!!!!
Jujjj, de kis kemény lettél és mi ez a beszéd stílus? Ajjjajjj, elég fusztráltnak tűnsz. Akarsz róla beszélni? Talán te is így jártál? És hát ilyenkor mindig a másik a hibás, ugye?! De te biztosan nem.....
”mi ez a beszéd stílus?”
És nálad?
”Ajjjajjj, elég fusztráltnak tűnsz”
Ha egy magadhoz hasonló bu.zival vitatkoznál, akkor te is az lennél.
”Talán te is így jártál?”
Ha valaki kiáll a gyerekbántalmazás ellen, az is mindenképpen érintett, te észlény?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!