Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya csalja apát, mit tegyek?

Anya csalja apát, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Azt kell tudni anyukam szornyu kapcsolatban van a csaladban mindenkivel, kiveve a hugommal es neha noveremmel, o mar kulon lakik. Ma odaadta a telefonjat hogy csinaljak meg rajta valamit tehat nem kutakodtam csak probaltam megcsinalni, erre pont akkor jott egy messenger uzenet egy ismeretlen ferfitol amit percekkel kesobb miutan anyam visszairt neki (dugdosva a telojat) megneztem par mondat beszelgetest. Egyertelmu volt hogy viszonya van vele. 18 eves vagyok, a hugom 11. En iszonyatosan magam alatt vagyok azota, (ma tortent). Apam egesz nap dolgozik, alig beszelgetnek, az is lehet hogy tudja csak nem akarja szetszedni a csaladot? Amit ketlek mert ahogyan ismerem apukamat mindenkeppen beszelt volna velem errol sot tett volna valamit ez ugyben. Nem tervezem elmondani senkinek, de nem tudom mi lenne a helyes. A baratomnak elmondtam hisz o mindent tud rolam, talan meg a noveremnek tudnam elmondani, o mar ferjnel van, huszon eves es lehet tudna mi a helyzet vagy ne rontsam el benne is a szulokrol alkotott kepet es hagyjam a francba? Esetleg tapasztaltak tudnak valami okosat mondani? Gondolom ilyenkor jobb csondben maradni..

2021. júl. 4. 20:56
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
51%

Felesleges vitatkozni ilyen agyatlanul, nem is azért vagyunk itt higy győzködjük egymást.

Amugy nem hiszem higy többet kellene tanulnom az eletben, túl vagyok a negyedik x-en. Bár az is igaz hogy ember holtig tanul. Abban viszont soha sem tudtak megingatni hogy ne hazudozzak azok képébe akik szeretek. Tudom hogy mások máshogy gondolkoznak, de mégse akarok meggyőzni senkit. Mindenki csinálja úgy a dolgait ahogy akarja amíg engem nem kever bele a hazugságaiba. Csak a véleményemet írtam le úgy mint mások.

2021. júl. 10. 20:58
 42/49 anonim ***** válasza:
51%

”Abban viszont soha sem tudtak megingatni hogy ne hazudozzak azok képébe akik szeretek. ”

Pszichopatáknak aztán magyarázhatod.

2021. júl. 10. 21:01
 43/49 anonim ***** válasza:
61%
Jajjjj, 40-es, de kis agresszív lettél....🤭🤭🤭 Mik ezek a csúnya szavak🤭🤭🤭
2021. júl. 11. 07:52
 44/49 anonim ***** válasza:
61%

41-es, akkor tényleg van még mit tanulni. 40 felett az embernek már bölcsebbnek kellene lennie. Neked ez késik....

Azt is meg kellene tanulnod, hogy van mikor jobb hallgatni. És ha nem mondod el, az nem hazugság, de gondolom te mint az igazság védője összemosod ezt a 2 dolgot.

2021. júl. 11. 07:55
 45/49 anonim ***** válasza:
51%

44. Akkor megegyszer leírom csak máshogy (az utolsó véleményemet nem csak egy embernek szántam). Te azt gondolsz amit akarsz, én is azt fogom. Mindketten leírtuk a saját véleményünket. Nem akarlak meggyőzni. Cserébe te se akarj arrol hogy szemembe mi a hazugság. Mert szerintem a hallgatás is lehet hazugság szituációtól függően.

Ezen felül már felesleges agyatlankk módjára vitatkozni és győzködni egymást. Te nem bírod elviselni hogy valaki nem úgy gondolkozik mint te. Ami engem illet mivel megint a koromat emlegetted akkor elmondom hogy azt is megtanultam 🙂, hogy ne veszekedtek "feleslegesen" senkivel. Van egy pont amikor nincs értelme egy vitának (ez lehet akkor is amikor valaki sértés ek veszi higy nem értek vele egyet). Ezért rádhagyom az utolsó szót mert gondolom még úgyis írsz valamit.

2021. júl. 11. 09:58
 46/49 anonim ***** válasza:
51%

46!!!!!!

Jujjj, de kis kemény lettél és mi ez a beszéd stílus? Ajjjajjj, elég fusztráltnak tűnsz. Akarsz róla beszélni? Talán te is így jártál? És hát ilyenkor mindig a másik a hibás, ugye?! De te biztosan nem.....

2021. júl. 12. 06:39
 47/49 anonim ***** válasza:
51%
45-ös, erre csak 1. mondatom van: tanácsot tudok adni, észt nem 🤷🏼‍♂️🙆🏼‍♂️
2021. júl. 12. 06:40
 48/49 anonim ***** válasza:
34%

”mi ez a beszéd stílus?”

És nálad?

”Ajjjajjj, elég fusztráltnak tűnsz”

Ha egy magadhoz hasonló bu.zival vitatkoznál, akkor te is az lennél.

”Talán te is így jártál?”

Ha valaki kiáll a gyerekbántalmazás ellen, az is mindenképpen érintett, te észlény?

2021. júl. 12. 12:18
 49/49 anonim ***** válasza:
0%
Mi volt a baj a stílusommal hugi?
2021. júl. 13. 06:51
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!